Przejdź do treści

MHW 3BOMBER Cyclone WDT 58mm - recenzja

Akcesoria domowego baristy - wagi, tampery, pojemniki itd.
16 6 676 1
  • Niesamowite jest to jak ceny na Ali szybko rosną. W zeszłym roku, a jeszcze lepiej 2 lata temu, na takim MHW 3Bomberze można było niezły deal zrobić. Dzisiaj co raz trudniej o fajną cenę. Na przykładzie tego Cyclone’a (z kuponami i dodatkową zniżką):

IMG_9570.jpeg

Sam sprzęt wydaje się bardzo dobry. Recenzje też świetne.

@Semtex Ja wtedy kupiłem to na jakiejś wyprzedaży już nie wiem czy dzień singla czy jakieś inne dziwne święto 🙂 To cały czas stoi w podobnej cenie, może z 50zl zdrożało. A ma jeszcze zdrożeć, EU chce jakieś cła na małe produkty z Chin wprowadzić

• Mam wydrukowanego w 3D Umikota i zastanawiam się czy zmiana miałaby sens ? Tytułowe narzędzie jest wydaje się szybsze i solidniejsze. Ale czy to wystarczające argumenty za zmianą jeśli ma się już Umikota?

• Myślę, że po prostu trochę lepszy UX tak jak wspominasz, bo specyfika działania taka sama, obracające się igły, nie wiem jak z ilością, tutaj jest 14 igieł. Rewolucji pewnie nie doświadczysz, ale ja osobiście nie przepadam za 3d prints gadżetami, obcowanie z tym plastikiem psuje rytuał. 😄

• W jakiej cenie teraz można dorwać to narzędzie? Czy pasuje dobrze do sitek VST?

• Tak na szybko kojarzę, że 300+- zależy czy z kodami i jaki sprzedawca, trochę trzeba poszukać.

Tak ja korzystam głównie z VST oraz IMS - sitko nie robi różnicy, a zawsze są kwestie regulacji wysokości igieł.

• Będę wdzięczny za jakieś linki / kody 😉

• Tutaj są wrzucane kody aliexpress np:
    Tutaj np. wdt link

• Tutaj są wrzucane kody aliexpress np:
    Tutaj np. wdt link

Dziękuje.
    Niestety dalej wychodzi ponad 300PLN. Zostanę na razie przy Umikocie.

asmb42.jpg

• Jak zamówisz Lamę to dopiero się zaczną memy 😄

• Tak sobie tylko żartuje. Gdybym nie miał Umikota to pewnie bym się zdecydował 🙂

Sugerowane posty