MHW 3BOMBER Cyclone WDT 58mm - recenzja
-
Niesamowite jest to jak ceny na Ali szybko rosną. W zeszłym roku, a jeszcze lepiej 2 lata temu, na takim MHW 3Bomberze można było niezły deal zrobić. Dzisiaj co raz trudniej o fajną cenę. Na przykładzie tego Cyclone’a (z kuponami i dodatkową zniżką):

Sam sprzęt wydaje się bardzo dobry. Recenzje też świetne.
@Semtex Ja wtedy kupiłem to na jakiejś wyprzedaży już nie wiem czy dzień singla czy jakieś inne dziwne święto
To cały czas stoi w podobnej cenie, może z 50zl zdrożało. A ma jeszcze zdrożeć, EU chce jakieś cła na małe produkty z Chin wprowadzić -
Myślę, że po prostu trochę lepszy UX tak jak wspominasz, bo specyfika działania taka sama, obracające się igły, nie wiem jak z ilością, tutaj jest 14 igieł. Rewolucji pewnie nie doświadczysz, ale ja osobiście nie przepadam za 3d prints gadżetami, obcowanie z tym plastikiem psuje rytuał.

-
Tak na szybko kojarzę, że 300+- zależy czy z kodami i jaki sprzedawca, trochę trzeba poszukać.
Tak ja korzystam głównie z VST oraz IMS - sitko nie robi różnicy, a zawsze są kwestie regulacji wysokości igieł.
-
Tutaj są wrzucane kody aliexpress np:
Tutaj np. wdt link -
Tutaj są wrzucane kody aliexpress np:
Tutaj np. wdt link -
Jak zamówisz Lamę to dopiero się zaczną memy

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się