Drip bagi - opinie
-

Piliście już? Jak wrażenia? Ja jestem dość pozytywnie zaskoczony. Nie są najtańsze, ale kawa pozytywnie mnie zaskoczyła. Na pewno jest to jakaś alternatywa gdy jesteśmy poza domem

-
Na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż kawa rozpuszczalna. Koncepcja podobna do saszetek ESE. Do okazjonalnego korzystania powinny być OK. Zwłaszcza w podróży, gdy nie możemy się rozłożyć ze swoim zestawem.
Sam jeszcze nie próbowałem - jeśli można gdzieś zamówić pojedyncze sztuki to pewnie przy okazji innego zamówienia wezmę kilka na próbę. -
S skansen przeniósł ten temat z Młynki dnia
-
Dostałem kilka drip bagów od @Dawid4792 . Nie miałem wcześniej okazji z nich skorzystać. Gdy w biurze zepsuł się ekspres sięgnąłem po nie. Efekt jest bardzo dobry. Myślę, że sprawdza się w podróży i jako awaryjna opcja kawy.
-
Dostałem kilka drip bagów od @Dawid4792 . Nie miałem wcześniej okazji z nich skorzystać. Gdy w biurze zepsuł się ekspres sięgnąłem po nie. Efekt jest bardzo dobry. Myślę, że sprawdza się w podróży i jako awaryjna opcja kawy.
Hej, jakiś czas temu dostałem etiopię na testy z Sacred Mill , była pozytywnie dobra.
Tylko faktycznie te cena, pytanie jak z trzymaniem świeżości tych saszetek.
Fajnie mieć "awaryjnie" taka saszetkę np.w biurze, czy w plecaku ;] -
S skansen rozdzielił ten temat dnia
-
S skansen przeniósł ten temat z Metody alternatywne dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się