Drip bagi - opinie
-

Piliście już? Jak wrażenia? Ja jestem dość pozytywnie zaskoczony. Nie są najtańsze, ale kawa pozytywnie mnie zaskoczyła. Na pewno jest to jakaś alternatywa gdy jesteśmy poza domem

-
Na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż kawa rozpuszczalna. Koncepcja podobna do saszetek ESE. Do okazjonalnego korzystania powinny być OK. Zwłaszcza w podróży, gdy nie możemy się rozłożyć ze swoim zestawem.
Sam jeszcze nie próbowałem - jeśli można gdzieś zamówić pojedyncze sztuki to pewnie przy okazji innego zamówienia wezmę kilka na próbę. -
S skansen przeniósł ten temat z Młynki dnia
-
Dostałem kilka drip bagów od @Dawid4792 . Nie miałem wcześniej okazji z nich skorzystać. Gdy w biurze zepsuł się ekspres sięgnąłem po nie. Efekt jest bardzo dobry. Myślę, że sprawdza się w podróży i jako awaryjna opcja kawy.
-
Dostałem kilka drip bagów od @Dawid4792 . Nie miałem wcześniej okazji z nich skorzystać. Gdy w biurze zepsuł się ekspres sięgnąłem po nie. Efekt jest bardzo dobry. Myślę, że sprawdza się w podróży i jako awaryjna opcja kawy.
Hej, jakiś czas temu dostałem etiopię na testy z Sacred Mill , była pozytywnie dobra.
Tylko faktycznie te cena, pytanie jak z trzymaniem świeżości tych saszetek.
Fajnie mieć "awaryjnie" taka saszetkę np.w biurze, czy w plecaku ;] -
Nie maiłem pojęcia, że coś takiego istnieje. Jak dla mnie mega opcja na podróż, kiedyś miałem motywację zabierać ręczny młynek i v60, a takie coś sporo miejsca zaoszczędzi.
-
S skansen rozdzielił ten temat dnia
-
S skansen przeniósł ten temat z Metody alternatywne dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się