Przejdź do treści

Bookoo Motto 80

Młynki
16 3 179 1
Sugerowane posty

• 2 Głosy
    14 Posty
    225 Wyświetlenia
    pawel890P
    Odnośnie monitoru ciśnienia, to pewnie jeszcze zrobie osobny wątek, chociaż tutaj trzeba się bardzo zastanowić czy potrzebujemy takiego gadżetu. Co do samej wagi, tutaj masz mój wykres sprzed chwili. Z samą wagą miałbyś wszystko poza niebieskim wykresem ciśnienia. Czy to sztuka dla sztuki? Trochę tak i nie. Jestem pewien, że pewne osoby osiągną podobny rezultat bez wagi. Ja natomiast uczę się trochę z tych wykresów na temat tego, żeby utrzymywać bardziej liniowy profil oraz przekładać jakieś znane profile z innych ekspresów dźwigniowych do Flair. Póki co jestem zadowolony z rezultatów, wczoraj piłem kawę z profilowaniem LexaX i jak dla mnie to były zupełnie inne doznania smakowe, mimo tych samych ziaren, grubości mielenia etc. Po prostu zabawa, ale nie konieczność. [image: 1757838722421-img_2449.png]
  • Eureka Mignon Single Dose - recenzja młynka

Młynki recenzja eureka single dose młynek młynek sd
    33
    3 Głosy
    33 Posty
    1k Wyświetlenia
    S
    To kwestia nie tyle w nadawaniu się (lub nie) do alternatyw co w zmianie np. z espresso na alternatywy i z powrotem. Eureka nadaje się do obu tych metod, tu chyba nie ma żadnych wątpliwości. Natomiast przeskakiwanie miedzy metodami jest oczywiście możliwe, aczkolwiek trudniejsze niż gdybyśmy mogli wspomagać się skalą.
  • MHW-3BOMBER Blade R3 - ręczny młynek recenzja

Przeniesiony Młynki recenzja młynek młynek ręczny mhw-3bomber
    7
    1 Głosy
    7 Posty
    360 Wyświetlenia
    M
    Mam ten młynek w mojej kolekcji. Spisuje sie swietnie pod espresso ale do pour over jakoś mi nie pasował. W tej kategorii cenowej jest to sprzet wary rozpatrzenia. https://youtu.be/M1UWofGM7nQ?si=Sc-oW6kot_UA3UAI