Przejdź do treści

Nowa kawiarka - ten sam smak.

Metody alternatywne
3 3 114
  • Jeśli ktoś szuka nowej kawiarki, wybór jest spory. Ja jestem zadowolony z mojej Bialetti. Ostatnio jednak dostałem podróżną kawiarke od Cafe de Kona. W zasadzie funkcjonuje tak samo jak i kazda inna ale jesli komuś bardziej by sie podobał ten design to polecam. Zapraszam tez do obejrzenia mojej recenzji na YT

• Świetny materiał, dziękujemy. Jeśli tylko mam dostęp do kuchenki gazowej kawiarka jest moim wyborem.

• Ja dość długo korzystałem z kawiarki codziennie, jakieś półtorej roku. Nie miałem wtedy ekspresu ciśnieniowego. Przez długi czas używałem Bialetti Brikki i do dzisiaj uważam, że napar z tej kawiarki jest świetny.

Sugerowane posty

• Timemore Sculptor 078 - recenzja

Młynki recenzja timemore
    8
    2 Głosy
    8 Posty
    397 Wyświetlenia
    S
    Jestem w trakcie testów wersji 078S. Odczucia mam podobne do @korea83 . Młynek fajny, przyzwoicie wykonany (pomijając włącznik), kompaktowy. Dobra jakość przemiału - na razie sprawdzałem cold brew i przelewy. Z minusów - irytujący popkorning przekładający się na długi czas mielenia i spory bałagan na blacie. Na dłuższą recenzje i porównanie do EK43S przyjdzie jeszcze czas ale nic nie wskazuje na to, żebym zmienił "Ikeja" na tytułowy młynek
  • Mahlkönig EK43S - recenzja domowego użytkownika

Młynki recenzja ek43 mahlkönig
    11
    1 Głosy
    11 Posty
    301 Wyświetlenia
    korea83K
    Wersja S ma inne żarna niż 078, ale tak czy inaczej porównanie ciekawe bo przecież jeden i drugi młynek w teorii można wykorzystać do alternatyw i espresso.
  • 1 Głosy
    6 Posty
    151 Wyświetlenia
    Dawid4792D
    @Mycoffeeshow no na rzecz Nivony Cube no i bez zmian pije też przelewy. Wrzucę jakaś mini recenzje Nivony