Palarnia Hersey
-
Kiedyś usłyszałem od pewnego znawcy pizzy, że jak chcesz przekonać się czy dana pizzeria jest faktycznie dobra, to spróbuj w niej margherity. Jeśli fundamenty są dobre, to dalej będzie tylko lepiej. Tak oto kupiłem brazylie Antidotum Espresso.

Cytując notatkę roastera: "Kwasowość praktycznie niewidoczna, w roli szarej eminencji. Czekolada i orzechy w płynie. No wiesz o co chodzi!", niestety tutaj odebrałem sprzeczny rezultat, kawa ma sporo kwasowości, po różnych kalibracjach temperatury, gdy zacząłem wchodzi w goryczkowe klimaty odpuściłem, uznałem, że to tzw. "dojrzała kwaskowość", posmak pożeczki, malin itp. jednak to była wyłącznie opinia bez wcześniejszej autosugestii, cóż za zdziwienie mnie trafiło, po przeczytaniu notatki roastera. Cóż to nie moje klimaty, jednak kawa ma z pewnością coś do zaoferowania.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się