Przejdź do treści

Spieniacz elektryczny na baterie?

Porady zakupowe
5 2 27
  • Hej,

Szukam dla córki spieniacza, żeby nie musiała odpalać Bianki do samego spieniania mleka do matchy. Fajnie, jakby było to urządzenie które można zasilać akumulatorkami, bez wbudowanego akumulatora ładowanego przez USB. Czy kojarzycie coś takiego?

• Takie na baterie sprzedają w każdym markecie 😄

Subminimal NanoFoamer V2 jest trochę inaczej skonstruowany, ale nie miałem osobiście do czynienia z nim. v2 jest na baterie, lithium ma wbudowany akumulator i większą moc.

f52c9470-1132-41d4-8376-0eff9db9a61b-image.jpeg

• Dzięki @ciastek . Tylko tak sobie pomyślałem, że taki spieniacz nie rozwiązuje problemu podgrzewania mleka.

• No nie 😅 Ale na rynku są też niedużych rozmiarów spieniacze elektryczne jak Chiato milkplay. Albo garnuszek na płycie grzewczej 😄

• Tak, wiem o nich, ale one nie są bateryjne 🙂 Doszedłem do wniosku, że trzeba Latorośl powoli wprowadzać w tajniki spieniania Bianką 🙂

Sugerowane posty

• Ekspres kolbowy z młynkiem z Lidla - czy warto?

Porady zakupowe
    12
    1
    1 Głosy
    12 Posty
    374 Wyświetlenia
    Dawid4792D
    Ja w takim budżecie szedłbym w Lelit Anita. Też trafiają się tu różne promocje i można wyrwać poniżej 2 tys zł. A wtedy mamy i ekspres i młynek, w dodatku to sprawdzony sprzęt.
  • Black friday 2025

Porady zakupowe
    32
    0 Głosy
    32 Posty
    1k Wyświetlenia
    pawel890P
    Ja zakupiłem Timemore S3 (ale jeszcze idzie), miałem dylemat nad 1Zespresso K-ultra, ale uznałem, że nie jest warty 2-3 ceny. A młynek docelowo tylko pod alternatywy.
  • Prosty w obsłudze ekspres za 2000-3000zł

Porady zakupowe
    18
    0 Głosy
    18 Posty
    479 Wyświetlenia
    HeniutekH
    Teściowie piją "wiekszą" małą czarna, rozwodnioną i im pasuje. Ostatnio zrobiłem eksperyment i domieliłem jeszcze małą dawkę kawy, była już całkiem znośna, choć z espresso faktycznie ma to niewiele wspólnego.. Najważniejsze że Im pasuje, wiec nie wnikam w resztę ;]