Przejdź do treści

De'Longhi Magnifica Evo

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne
2 2 156
  • Używam Delonghi Magnifica Evo. Daje radę na codzień, gdy nie chce mi się dripować itd a po prostu wypić kawę. Proces odkamieniania jest dość uciążliwy, bo trzeba nad tym siedzieć godzinę i parokrotnie wymieniać wodę, ale ogólnie daje bardzo dobrą kawę.

• Słyszałem dobre opinie o tym ekspresie. Jeśli masz chwilę czasu to napisz proszę krótką recenzję.

Sugerowane posty

• Przesiadka z kolby na automat

14
    0 Głosy
    14 Posty
    446 Wyświetlenia
    LokomisiekL
    Lepsza połówka z samą Kolbą sobie poradzi… nie lubiła grzać kolby, i synchronizacji różnych sprzętów i grzania ich… Jak znajdę sprzęt gdzie musi włączyć, później przygotować ciastko, podstawić kubek i kliknąć to myślę że nie będzie problemu
  • Krups EA877D czy coś innego może Jura S8 ?

19
    0 Głosy
    19 Posty
    533 Wyświetlenia
    Dino ZaurD
    No cena 500€ z wysyłką stan bardzo dobry na pewno lepszy od Z8 które też mogę dostać za 400€ ale ten ma prawie 10tys zrobionych napojów i do tego brak oryginalnego opakowania nie wiadomo w jakim opakowaniu i stanie do mnie by dotarł reasumując to chyba Jura Z6 za te pieniądze to dobry wybór
  • Jura C8 czy Melitta Latte Select?

7
    0 Głosy
    7 Posty
    736 Wyświetlenia
    D
    Powiem szczerze że to trudny wybór. Z jednej strony Jury robią porządną kawę a z drugiej nie wyjmowany zaparzacz powoduje takie „kwiatki” że po otwarciu go odechciewa mi się kawy na dwa dni.