Aarke Purifier - dzbanki filtrujące ze szkła i stali nierdzewnej
-
Hej, a testował ktoś lub widział na żywo Aarke?
Cena zacna, ale stal+szkło i jakieś granulki filtrujące, wygląda porządnie
-

Wyglądają zacnie ale cena też nie jest niska. W tej cenie zastanowiłbym się nad jakimś systemem stałej filtracji. -
Trochę poczytałem opinii na Alledrogo, kilku osobom niby pękł dzbanek ( nie wiadomo w jakich okolicznościach) .
Brak możliwości dokupienia, pojedynczych elementów w tym samego dzbanka, delikatnie go eliminuje, tak jak ktoś napisał... -
Wydaje się porządny, chociaż przy tej cenie mogą być lepsze opcje.
W przypadku szkła trzeba uważać. Ja teraz kupiłem szklaną Brite i traktuje ten dzbanek jak jajko.
-
Wydaje się porządny, chociaż przy tej cenie mogą być lepsze opcje.
W przypadku szkła trzeba uważać. Ja teraz kupiłem szklaną Brite i traktuje ten dzbanek jak jajko.
@Dawid4792 , ze szklanych wyświetla mi się jeszcze : Aquaphor , Dafi i Wessper na Alledrogo...
-
@Dawid4792 , ze szklanych wyświetla mi się jeszcze : Aquaphor , Dafi i Wessper na Alledrogo...
@Heniutek dzbanki pewnie wiele nie będą się różnić, pytanie jak filtry. I jak z ich żywotnością, bo Brita wypada pod tym względem dość dobrze.
-
Laska pisała że jak nie trzymasz w lodówce filtra, to namnażanie różnych historii to masz właściwie po 2-3 tygodniach jeśli wystawiasz go na światło , więc to jakby od razu przekreślam na starcie, w sensie żywotność filtra, jeśli do tego zmierzasz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się