Nowa wersja Mazzer Mini - ciekawa propozycja wśród młynków on demand
-
Nowa wersja kultowego niemalże młynka Mazzer Mini to kolejna propozycja od Mazzera.
Mazzer rozszerza w ostatnim czasie swoją ofertę młynków do kawy dla domowych baristów. Do Philosa i Omegi dołączyła teraz nowa wersja młynka Mazzer Mini.
Młynek otrzyma żarna 233M znane z młynka Super Jolly V Pro oraz opcjonalnie żarna dostosowane do jasnych wypałów.
Młynek ma sterowanie elektroniczne - programowanie czasowe dozy z dokładnością do 0,01s.
Prędkość mielenia na poziomie 2-2.5 g/s. Moc silnika nie jest na razie znana.
Materiały producenta poniżej

-
Wygląda niesamowicie, jak widać, można odświeżyć klasyk ze smakiem.
Czekam jeszcze, aż powstanie mazzer mini w wersji SD
-
Wyglada super i od razu wjeżdża z mniejszym hoperem...
Dostępny ma być "wczesnym latem" , ciekawe jaka bedzie cena?! -
Wygląda niesamowicie, jak widać, można odświeżyć klasyk ze smakiem.
@pawel890 napisał w [Nowa wersja Mazzer Mini

Byłbym zaskoczony gdyby taki młynek powstał, ponieważ w ofercie jest już Philos.
-
Ja również będę zaskoczonym , ale Philos do końca do mnie nie przemawia. Zdecydowanie bardziej podoba mi się design Mazzer mini i chętnie bym go zobaczył w odsłonie SD. Szkoda, że Mazzer nie tworzy tyle wariantów młynków co Eureka.
W ostateczności trzeba czekać na Mazzer v2 -
Ja również będę zaskoczonym , ale Philos do końca do mnie nie przemawia. Zdecydowanie bardziej podoba mi się design Mazzer mini i chętnie bym go zobaczył w odsłonie SD. Szkoda, że Mazzer nie tworzy tyle wariantów młynków co Eureka.
W ostateczności trzeba czekać na Mazzer v2@pawel890 napisał w Nowa wersja Mazzer Mini - ciekawa propozycja wśród młynków on demand:
Philos do końca do mnie nie przemawia
Do mnie też. Nie przekonuje regulacja grubości z tyłu młynka.
Natomiast sama koncepcja "maszynki do miesą" a więc - poziomo silnik, przekładnia wpychająca ziarna do pionowych żaren jak najbardziej na plus. -
S skansen odniósł się do tego tematu dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się