Dzisiaj piję
-
Hej, wpadł mi do głowy pomysł, aby stworzyć temat o tym co dziś pijemy

Ja zacznę - niedziela poranek - kawa z linii świątecznej, nie pamiętam niestety jakiej, bo dostałem na prezent. Kupiona w łódzkiej palarni Instytut Kawy. Bardzo dobra kawa. Gdyby nie prezent to nigdy bym nie usłyszał o niej

A ty? Co dziś pijesz?!

-
Jeśli dobrze rozumiem, ten wątek dotyczy tego co pijemy codziennie kawy, a nie aktualnej paczki kawy tak jak w tym wątku?
-
Jeśli dobrze rozumiem, ten wątek dotyczy tego co pijemy codziennie kawy, a nie aktualnej paczki kawy tak jak w tym wątku?
@pawel890 tak, codzienna kawka

-
Ten post został usunięty!
-
Dzisiaj rano cappuccino - kawa johan & nystrom - szwedzka palarnia. Kawa la bomba.

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się