Moje top 3 kawowe gadżety w roku 2024
-
Koniec roku to czas podsumowań. W ciagu ostatnich 12 miesięcy nagralem okolo 50 recenzji i miałem okazję bawić sie wieloma ciekawymi sprzętami. Postanowiłem wiec wybrać 3 które uważam za najlepsze. Moje kryteria które muszą one spełniać: innowacyjność, być ciekawe i musi to być sprzęt który uzywam regularnie.
Moje Top 3 gadzety na rok 2024 to:
Orea V4
Waga Bookoo
Cyclone WDT od MHW-3BOMBER.A wy co byście nominowali do tej listy?
Polecam obejrzeć moją pełną recenzję, gdzie wspominam tez o innych kawowych zabawkach.
Szczęśliwego Nowego Roku! -
Fajna ta waga. Wielka szkoda, że najprawdopodobniej nie da się jej połączyć z nową linea mini. Zakładam że marzocco ma ograniczenia w oprogramowaniu, żeby działała tylko dedykowana Acaia.
MHW to mega rozwijająca się firma z Chin. Kupiłem kilka akcesoriów już kilka lat temu, kiedy mało kto o nich słyszał. Robią się bardzo konkurencyjni pod kątem asortymentu.
Super robota Jacku!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się