Dystrybutor OCD - przydatne narzędzie czy pieniądze wywalone w błoto?
-
Mam kolejną propozycje zbędnego gadżetu.

OCD. Jeśli chcemy poprawić dystrybucje lepiej użyć innego narzędzia - np. Umikota lub szpilek a potem tamper samopoziomujący / dynamometryczny / automatyczny

-
W moim odczuciu puck screen jest jednym z lepszych gadżetów mimo tego, że sam przez długi czas sądziłem dokładnie odwrotnie
Kupiłem absurdalnie drogi model od E&B Lab i nie żałuję tej wydanej kasy. Jest czysto, ale przede wszystkim jest zero kanałowania. -
@skansen napisał w Największe pułapki - zbędne akcesoria psują twoje espresso:
Mam za to kolejną propozycje zbędnego gadżetu.
OCDteż o tym pomyślałem, kupiłem kiedyś razem z Marą, ale leży w szafce od zakupu WDT
@ciastek napisał w Największe pułapki - zbędne akcesoria psują twoje espresso:
też o tym pomyślałem, kupiłem kiedyś razem z Marą, ale leży w szafce od zakupu WDT
Ja swój sprzedałem

-
Zdecydowanie OCD to były pieniądze wywalone w błoto.
-
Ja używam z przyzwyczajenia, chociaż nie wiem czy ma aż tak duży wpływ. Chyba muszę zrobić ten sam shot z całym szamańskim obrzędem i tylko wdt
-
nie mogę już edytować, ale znalazłem: https://socraticcoffee.com/2016/12/examining-the-impact-of-the-ocd-on-total-dissolved-solids-extraction/
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się