Przejdź do treści

Eureka Mignon Single Dose - jak wyciszyć drgający hopper

Młynki
1 1 54 1
  • Widziałem, że już kilka osób, które nabyły pierwszą wersję tego młynka, zgłaszało problem z drgającym i głośną pracą młynka.
    Podobno w nowej wersji problem został wyeliminowany.

Problemem okazał się system anty-popcorn, który posiada luzy gdy znajduje się na dole. Aby rozwiązać problem trzeba wyciągnąć go w górę, aby jego nóżki stawiały odpowiedni opór. Wrzucam filmik z instrukcją jak poradzić sobie z tym prostym problemem.

PS. Mam nadzieję, że niedługo uda mi się zmajstrować recenzję tego młynku po ponad roku używania.

Sugerowane posty

• Bookoo Motto 80

Młynki single dose młynek bookoo
    23
    1 Głosy
    23 Posty
    548 Wyświetlenia
    pawel890P
    Nie ma możliwości go zakupić póki co cały czas „out of stock”
  • Eureka Mignon Single Dose - recenzja młynka

Młynki recenzja eureka single dose młynek młynek sd
    33
    3 Głosy
    33 Posty
    1k Wyświetlenia
    S
    To kwestia nie tyle w nadawaniu się (lub nie) do alternatyw co w zmianie np. z espresso na alternatywy i z powrotem. Eureka nadaje się do obu tych metod, tu chyba nie ma żadnych wątpliwości. Natomiast przeskakiwanie miedzy metodami jest oczywiście możliwe, aczkolwiek trudniejsze niż gdybyśmy mogli wspomagać się skalą.
  • Eureka Baby Grinder - moje wrażenia z 6 miesięcy użytkowania

Młynki recenzja młynek ręczny eureka
    4
    1 Głosy
    4 Posty
    158 Wyświetlenia
    pawel890P
    @skansen Jak myślę o marce Eureka to mam w głowie najbardziej designerskie młynki, aczkolwiek po ich ostatnich eksperymentach mam spore wątpliwości. Szklane hoppery i pojemniczki na kawę jakoś do mnie nie przemawiają. A druga sprawa, że pozbywam się wszystkich ręcznych młynów, zostawiam sobie jeden 1Zespresso Q1 na wszelki wypadek do podróży. [image: 191-1.jpg?v=1]