Przejdź do treści

Eureka Mignon Single Dose - jak wyciszyć drgający hopper

Młynki
1 1 54 1
  • Widziałem, że już kilka osób, które nabyły pierwszą wersję tego młynka, zgłaszało problem z drgającym i głośną pracą młynka.
    Podobno w nowej wersji problem został wyeliminowany.

Problemem okazał się system anty-popcorn, który posiada luzy gdy znajduje się na dole. Aby rozwiązać problem trzeba wyciągnąć go w górę, aby jego nóżki stawiały odpowiedni opór. Wrzucam filmik z instrukcją jak poradzić sobie z tym prostym problemem.

PS. Mam nadzieję, że niedługo uda mi się zmajstrować recenzję tego młynku po ponad roku używania.

Sugerowane posty

• Bookoo Motto 80

Młynki single dose młynek bookoo
    23
    1 Głosy
    23 Posty
    548 Wyświetlenia
    pawel890P
    Nie ma możliwości go zakupić póki co cały czas „out of stock”
  • Eureka Mignon Specialita Smart - zapowiedź nowego młynka

Młynki eureka
    13
    1 Głosy
    13 Posty
    307 Wyświetlenia
    S
    Zgadza się. PGA jest w LaCimbali od dobrych kilku lat (co najmniej 5) a GBS jest dostępny od niecałego roku. Przy czym główną barierą jest na razie konieczności stosowania młynka i ekspresu z tego samego ekosystemu. Szkoda, że producenci nie wprowadzili jeszcze otwartego standardu komunikacji będącego odpowiednikiem ONVIF w kamerach CCTV albo Matter w Smart Home. W takim otwartym standardzie mógłby się komunikować np. ekspres Faema z młynkiem np. Mahlköniga. To by była petarda.
  • MHW-3BOMBER Blade R3 - ręczny młynek recenzja

Przeniesiony Młynki recenzja młynek młynek ręczny mhw-3bomber
    7
    1 Głosy
    7 Posty
    417 Wyświetlenia
    M
    Mam ten młynek w mojej kolekcji. Spisuje sie swietnie pod espresso ale do pour over jakoś mi nie pasował. W tej kategorii cenowej jest to sprzet wary rozpatrzenia. https://youtu.be/M1UWofGM7nQ?si=Sc-oW6kot_UA3UAI