Gaggia Classic UP
-
Gaggia Classic UP to kolejna, po wersji GT nowość w ofercie Gaggia. Jest to rozwinięcie modelu Classik o kilka modyfikacji które często były dokładane przez użytkowników do istniejących ekspresów.
Gaggia Classic UP - najważniejsze aspekty
- Mosiężny bojler kawowy 0,12l (taki sam jak w innych nowych wersjach),
- PID z wyświetlaczem TFT (nowość w stosunku do Classik),
- Programowana preinfuzja (nowość w stosunku do Classik),
- Manometr (nowość w stosunku do Classik),
- Pompa wibracyjna, wbudowany zbiornik,
- Wyprodukowana we Włoszech.
Cena ok. 850 Euro.
Ekspres jest konkurencją dla Lelit Victoria, Profitec Go, Quick Mill POP, Ascaso Dream.
Poniżej materiał omawiający zmiany. Sporo jest w nim marudzenia i narzekania ale pozwala sobie wyrobić zdanie o tej maszynie.
-
Ta konstrukcja mnie nieco zaskoczyła bo w sumie obyła się niemal bez echa. Ekspres ma już blisko rok, a ze dwa miesiące temu jak patrzyłem to był dostępny chyba tylko w jednym sklepie w Polsce.
-
Ta konstrukcja mnie nieco zaskoczyła bo w sumie obyła się niemal bez echa. Ekspres ma już blisko rok, a ze dwa miesiące temu jak patrzyłem to był dostępny chyba tylko w jednym sklepie w Polsce.
Faktycznie cicho o niej, ale dostępna jest trochę krócej, zdaje się, że od marca.
Nie ma w tym ekspresie zupełnie nic czego by nie miała na przykład Victoria czy Dream. Gaggia nie ma więc za bardzo czym się chwalić. Z drugiej strony co takiego mogliby wymyśleć? W tym segmencie chyba wszystko już zostało powiedziane.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się