O tym od brudnej roboty – odbijak, knockbox
-
@skansen
Niezmiennie polecam szufladę. Odbijaka nie miałbym nawet gdzie ustawić, a pod młynkiem szuflada wpasowuje się idealnie. Szukałbym produktu, który jest metalowo-gumowo-drewniany tj. jak najmniej plastiku, ponieważ tutaj jednak dochodzi do obciążeń o charakterze udarowym
, więc szuflada musi być wytrzymała.Podoba mi się produkt Normcore - jest estetyczny, nie wiem tylko jak wygląda kwestia prowadnic właśnie, z czego są wykonane. Martwi mnie tam też brak wentylacji (albo nie dostrzegam na zdjęciach)... The Knock Drawer Co., to również świetna marka. Szuflady produkowane przez Irlandczyków są wentylowane.
Ciastka nie pleśnieją w wentylowanej szufladzie przez 3-4 dni (w zależności od pory roku). Nie wrzucam do niej niczego innego. Najczęściej opróżniam ją co drugi dzień. Raz w tygodniu warto przemyć płynem do mycia naczyń.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się