Przejdź do treści

Ciekawe promocje na zaparzacze

Metody alternatywne
7 3 224
Sugerowane posty

• Najłatwiejszy sposób na przyrządzenie alternatywy

Metody alternatywne
    18
    0 Głosy
    18 Posty
    295 Wyświetlenia
    HeniutekH
    Origami jest ok, tam trzeba się trochę przyłożyć do polewania itd. Switch na upartego to dwa zalania, a jak ktoś jest mega leniem to moze zrobić i jedno zalanie zamieszać i pozniej tylko nacisnac spust. Latwiej się nie da niż switch/clever, mało tego można na upartego wlać wode ze zwyklego czajnika czy garnuszka i zamieszać nie trzeba konewką.
  • Hario Cold Brew Coffee Jug - karafka do cold brew- recenzja

Metody alternatywne recenzja
    4
    0 Głosy
    4 Posty
    221 Wyświetlenia
    S
    @Dawid4792 napisał w Hario Cold Brew Coffee Jug - karafka do cold brew- recenzja: Aż jestem ciekawy jak radzi sobie z filtrowaniem ta metalowa siatka Mój młynek generuje niewiele pyłu, ale nie jest to ilość zerowa. Zawsze trochę zostaje na dnie, końcówkę po prostu wylewam razem z nim. Ostatnio na próbę przepuściłem trochę kawy z dna przez filtr papierowy i nie była tak dobra jak coldbrew "niefiltrowane". Z samej zaś karafki jestem dalej zadowolony. Niedługo minie drugi sezon z nią, siatka jest dalej w dobrym stanie. Szkło często myję w zmywarce, siatkę sporadycznie. Szczyt upałów za nami więc pewnie niedługo karafka powędruje do szafki.
  • Na jaki ekspres przelewowy postawić?

Metody alternatywne moccamaster aiden
    14
    0 Głosy
    14 Posty
    811 Wyświetlenia
    S
    Z termosem czy podgrzewaniem jest chyba podobnie jak z każdym rodzajem żywności. Najlepiej konsumować na świeżo Ale jak jadę w trasę to przeważnie lepszej kawy mogę napić się z termosu niż na stacji paliw. Zmienia się to dopiero po przekroczeniu granicy z Włochami.