Puck screen - niezbędny dodatek czy zbędny gadżet?
-
@Heniutek Do czego ten gumowy pin potrzebny? Któryś raz już widzę coś takiego, ale nie mam pojęcia skąd się wziął. Bez niego z prysznica nie leci?
@ciastek, tak naprawde to fiutek służący do wyciagania i wkladania tego "sitka" w koszyk , który jest dosyć głeboki.
Niestety jego brak powoduje to że woda tym otworem po pinie wlewa się i robi błoto i kiszka łajdaczka.Swoją drogą znalazłem taki temat :
IMS Ekran dyfuzora krążka firmy E&B, LAB do filtrów portafilters 58 mm : Amazon.pl: Dom i kuchnia
IMS Ekran dyfuzora krążka firmy E&B, LAB do filtrów portafilters 58 mm : Amazon.pl: Dom i kuchnia
(www.amazon.pl)
Chyba @Semtex wspominał coś o magnesie?
-
-
@ciastek, tak naprawde to fiutek służący do wyciagania i wkladania tego "sitka" w koszyk , który jest dosyć głeboki.
Niestety jego brak powoduje to że woda tym otworem po pinie wlewa się i robi błoto i kiszka łajdaczka.Swoją drogą znalazłem taki temat :
(www.amazon.pl)
@Heniutek napisał w Puck screen - niezbędny dodatek czy zbędny gadżet?:
Owszem. Niektóre puck screen’y są robione z magnetycznej stali i wtedy te magnesiki przydatne są. Normcore nie współpracuje z magnesem, MHW-3Bomber już tak. Ten E&B Lab zbiera dobre opinie, tylko trochę drogi się wydaje
.
MHW-3Bomber + magnesik + stojaczek: