Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne
-
Jeśli zauważyliście w sklepach internetowych jakieś ciekawe promocje na ekspresy automatyczne, to w tym wątku można się nimi podzielić.
Na początek wrzucam ekspres Nivona 791 dostępny w Konesso za 2199zł z 3 letnią gwarancją.
https://www.konesso.pl/Ekspres-do-kawy-Nivona-791-w-super-cenie-news-pol-1747721932.html -
-15% na różowego decenta
It's Pink October!!
Decent Espresso have gone pink to support the work of Hong Kong Breast Cancer Foundation. The assembly line has created 60 special edition pink machines to sell for the month of October, with a portion of the profits on each one going directly to support the work of this important charity whose work improves the lives of so many. These are brand new XL machines and to sweeten the deal we are selling them at 15% less than the equivalent black machine.
(decentespresso.com)
-
-15% na różowego decenta
It's Pink October!!
Decent Espresso have gone pink to support the work of Hong Kong Breast Cancer Foundation. The assembly line has created 60 special edition pink machines to sell for the month of October, with a portion of the profits on each one going directly to support the work of this important charity whose work improves the lives of so many. These are brand new XL machines and to sweeten the deal we are selling them at 15% less than the equivalent black machine.
(decentespresso.com)
@ciastek napisał w Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne:
-15% na różowego decenta
Ten Decent skojarzył mi się z różowym Volvo. Różowe Volvo nie czeka na klienta na placu dealerskim, trzeba je zamówić i nie dostaniemy go od razu. Jeśli kiedyś postanowimy je sprzedać to też możemy dłuższą chwilę szukać nabywcy. Sądzę, że podobnie może być z tym Decentem
Przy czym z Decentem jest k tyle lepiej, że za różową wersję Volvo musimy dopłacić a tu mamy zniżkę
-
@ciastek napisał w Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne:
-15% na różowego decenta
Ten Decent skojarzył mi się z różowym Volvo. Różowe Volvo nie czeka na klienta na placu dealerskim, trzeba je zamówić i nie dostaniemy go od razu. Jeśli kiedyś postanowimy je sprzedać to też możemy dłuższą chwilę szukać nabywcy. Sądzę, że podobnie może być z tym Decentem
Przy czym z Decentem jest k tyle lepiej, że za różową wersję Volvo musimy dopłacić a tu mamy zniżkę
@skansen Racja, ładny ten różowy jak na mój bezgust, taki pudrowy chyba trochę.
Jakbym miał kasę i potrzebę takiego sprzętu to czemu nie, nie jest nachalny ani oczojebny.
albo "kochanie zobacz jaki kupilem Ci ekspres... a nie potrzebujesz, no tak, to wiesz co, to ja go poużywam trochę" ;]