Przejdź do treści

Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne
4 4 205
  • Jeśli zauważyliście w sklepach internetowych jakieś ciekawe promocje na ekspresy automatyczne, to w tym wątku można się nimi podzielić.

Na początek wrzucam ekspres Nivona 791 dostępny w Konesso za 2199zł z 3 letnią gwarancją.
    1000014189.jpg
    https://www.konesso.pl/Ekspres-do-kawy-Nivona-791-w-super-cenie-news-pol-1747721932.html

• -15% na różowego decenta

• -15% na różowego decenta

@ciastek napisał w Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne:

-15% na różowego decenta

Ten Decent skojarzył mi się z różowym Volvo. Różowe Volvo nie czeka na klienta na placu dealerskim, trzeba je zamówić i nie dostaniemy go od razu. Jeśli kiedyś postanowimy je sprzedać to też możemy dłuższą chwilę szukać nabywcy. Sądzę, że podobnie może być z tym Decentem 🙂 Przy czym z Decentem jest k tyle lepiej, że za różową wersję Volvo musimy dopłacić a tu mamy zniżkę 🙂

• @ciastek napisał w Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne:

-15% na różowego decenta

Ten Decent skojarzył mi się z różowym Volvo. Różowe Volvo nie czeka na klienta na placu dealerskim, trzeba je zamówić i nie dostaniemy go od razu. Jeśli kiedyś postanowimy je sprzedać to też możemy dłuższą chwilę szukać nabywcy. Sądzę, że podobnie może być z tym Decentem 🙂 Przy czym z Decentem jest k tyle lepiej, że za różową wersję Volvo musimy dopłacić a tu mamy zniżkę 🙂

@skansen Racja, ładny ten różowy jak na mój bezgust, taki pudrowy chyba trochę.

Jakbym miał kasę i potrzebę takiego sprzętu to czemu nie, nie jest nachalny ani oczojebny.

albo "kochanie zobacz jaki kupilem Ci ekspres... a nie potrzebujesz, no tak, to wiesz co, to ja go poużywam trochę" ;]

Sugerowane posty