Przejdź do treści

Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne
4 4 217
  • Jeśli zauważyliście w sklepach internetowych jakieś ciekawe promocje na ekspresy automatyczne, to w tym wątku można się nimi podzielić.

Na początek wrzucam ekspres Nivona 791 dostępny w Konesso za 2199zł z 3 letnią gwarancją.
    1000014189.jpg
    https://www.konesso.pl/Ekspres-do-kawy-Nivona-791-w-super-cenie-news-pol-1747721932.html

• -15% na różowego decenta

• -15% na różowego decenta

@ciastek napisał w Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne:

-15% na różowego decenta

Ten Decent skojarzył mi się z różowym Volvo. Różowe Volvo nie czeka na klienta na placu dealerskim, trzeba je zamówić i nie dostaniemy go od razu. Jeśli kiedyś postanowimy je sprzedać to też możemy dłuższą chwilę szukać nabywcy. Sądzę, że podobnie może być z tym Decentem 🙂 Przy czym z Decentem jest k tyle lepiej, że za różową wersję Volvo musimy dopłacić a tu mamy zniżkę 🙂

• @ciastek napisał w Ciekawe promocje na ekspresy automatyczne:

-15% na różowego decenta

Ten Decent skojarzył mi się z różowym Volvo. Różowe Volvo nie czeka na klienta na placu dealerskim, trzeba je zamówić i nie dostaniemy go od razu. Jeśli kiedyś postanowimy je sprzedać to też możemy dłuższą chwilę szukać nabywcy. Sądzę, że podobnie może być z tym Decentem 🙂 Przy czym z Decentem jest k tyle lepiej, że za różową wersję Volvo musimy dopłacić a tu mamy zniżkę 🙂

@skansen Racja, ładny ten różowy jak na mój bezgust, taki pudrowy chyba trochę.

Jakbym miał kasę i potrzebę takiego sprzętu to czemu nie, nie jest nachalny ani oczojebny.

albo "kochanie zobacz jaki kupilem Ci ekspres... a nie potrzebujesz, no tak, to wiesz co, to ja go poużywam trochę" ;]

Sugerowane posty

• Krups EA877D czy coś innego może Jura S8 ?

19
    0 Głosy
    19 Posty
    538 Wyświetlenia
    Dino ZaurD
    No cena 500€ z wysyłką stan bardzo dobry na pewno lepszy od Z8 które też mogę dostać za 400€ ale ten ma prawie 10tys zrobionych napojów i do tego brak oryginalnego opakowania nie wiadomo w jakim opakowaniu i stanie do mnie by dotarł reasumując to chyba Jura Z6 za te pieniądze to dobry wybór
  • De'Longhi Magnifica Evo

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne delonghi
    2
    1 Głosy
    2 Posty
    172 Wyświetlenia
    S
    Słyszałem dobre opinie o tym ekspresie. Jeśli masz chwilę czasu to napisz proszę krótką recenzję.
  • Jura C8 czy Melitta Latte Select?

7
    0 Głosy
    7 Posty
    752 Wyświetlenia
    D
    Powiem szczerze że to trudny wybór. Z jednej strony Jury robią porządną kawę a z drugiej nie wyjmowany zaparzacz powoduje takie „kwiatki” że po otwarciu go odechciewa mi się kawy na dwa dni.