Przejdź do treści

De'Longhi Magnifica Evo

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne
2 2 156
  • Używam Delonghi Magnifica Evo. Daje radę na codzień, gdy nie chce mi się dripować itd a po prostu wypić kawę. Proces odkamieniania jest dość uciążliwy, bo trzeba nad tym siedzieć godzinę i parokrotnie wymieniać wodę, ale ogólnie daje bardzo dobrą kawę.

• Słyszałem dobre opinie o tym ekspresie. Jeśli masz chwilę czasu to napisz proszę krótką recenzję.

Sugerowane posty

• Jura Ena 8 - proces czyszczenia

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne
    6
    3 Głosy
    6 Posty
    175 Wyświetlenia
    S
    Oficjalnie Jura zaleca czyszczenie w serwisie. Łatwe, proste, szybkie, samodzielne czyszczenie bloku zaparzającego nie jest możliwe. To różni Jurę od na przykład Saeco w którym czyszczenie bloku zaparzającego wodą trwa 1 minutę a wraz ze smarowaniem 2 minuty. Dlatego też dziękuje @DecentUser za opis jak wykonać tą procedurę samemu, bez angażowania serwisu
  • Delonghi vs La Marzocco - Lance Hedrick

Kawowa poradnia tani vs drogi lance hedrick la marzocco delonghi
    11
    1 Głosy
    11 Posty
    236 Wyświetlenia
    pawel890P
    Akurat ten model powstał przed przejęciem spółek. Natomiast w tej bratobójczej walce, która akurat miała miejsce w teście to ciekawe. Czy firmie która ma dwa skrajnie różne segmenty będzie zależało żeby znaleźć nową ekonomiczną niszę. Moim zdaniem bardzo na plus jeśli ekspresy delonghi będą coraz lepsze, a nie kojarzone tylko z marketowa jakością
  • Nivona Cube - u kogo sprawdzi się taki automat?

Ciśnieniowe ekspresy automatyczne recenzja nivona
    24
    1 Głosy
    24 Posty
    890 Wyświetlenia
    S
    @stachu napisał w Nivona Cube - u kogo sprawdzi się taki automat?: Kupiłem Delonghi Rivelia i jestem zadowolony. Możesz napisać kilka słów o tym ekspresie, najlepiej w dedykowanym wątku?