Nowa wersja Mazzer Mini - ciekawa propozycja wśród młynków on demand
-
Nowa wersja kultowego niemalże młynka Mazzer Mini to kolejna propozycja od Mazzera.
Mazzer rozszerza w ostatnim czasie swoją ofertę młynków do kawy dla domowych baristów. Do Philosa i Omegi dołączyła teraz nowa wersja młynka Mazzer Mini.
Młynek otrzyma żarna 233M znane z młynka Super Jolly V Pro oraz opcjonalnie żarna dostosowane do jasnych wypałów.
Młynek ma sterowanie elektroniczne - programowanie czasowe dozy z dokładnością do 0,01s.
Prędkość mielenia na poziomie 2-2.5 g/s. Moc silnika nie jest na razie znana.
Materiały producenta poniżej
-
Wygląda niesamowicie, jak widać, można odświeżyć klasyk ze smakiem.
Czekam jeszcze, aż powstanie mazzer mini w wersji SD -
Wyglada super i od razu wjeżdża z mniejszym hoperem...
Dostępny ma być "wczesnym latem" , ciekawe jaka bedzie cena?! -
Wygląda niesamowicie, jak widać, można odświeżyć klasyk ze smakiem.
Czekam jeszcze, aż powstanie mazzer mini w wersji SD -
Ja również będę zaskoczonym , ale Philos do końca do mnie nie przemawia. Zdecydowanie bardziej podoba mi się design Mazzer mini i chętnie bym go zobaczył w odsłonie SD. Szkoda, że Mazzer nie tworzy tyle wariantów młynków co Eureka.
W ostateczności trzeba czekać na Mazzer v2
-
Ja również będę zaskoczonym , ale Philos do końca do mnie nie przemawia. Zdecydowanie bardziej podoba mi się design Mazzer mini i chętnie bym go zobaczył w odsłonie SD. Szkoda, że Mazzer nie tworzy tyle wariantów młynków co Eureka.
W ostateczności trzeba czekać na Mazzer v2
@pawel890 napisał w Nowa wersja Mazzer Mini - ciekawa propozycja wśród młynków on demand:
Philos do końca do mnie nie przemawia
Do mnie też. Nie przekonuje regulacja grubości z tyłu młynka.
Natomiast sama koncepcja "maszynki do miesą" a więc - poziomo silnik, przekładnia wpychająca ziarna do pionowych żaren jak najbardziej na plus. -