Przejdź do treści

Sprzedam Lelit Victoria PL91T – wysoka półka espresso

Dział handlowy
2 2 12
  • Sprzedam Lelit Victoria PL91T / VIP Line.

Ekspres praktycznie jak nowy, używany od maja 2026 wyłącznie w domu. Bardzo zadbany, pełny komplet z oryginalnym pudełkiem i akcesoriami.

PID/LCC, manometr, preinfuzja, profesjonalna kolba 58 mm.

Sprzęt dla osób, które chcą wejść poziom wyżej w domowym espresso.

Możliwa wysyłka lub odbiór osobisty.

• Cześć @leslav , miło Cię widzieć. Myślę, że warto dodać zdjęcia ekspresu żeby zwiększyć zainteresowanie.

Sugerowane posty

• Zmiana Lelit Bianca na kolejny ekspres

Dział handlowy
    12
    0 Głosy
    12 Posty
    178 Wyświetlenia
    S
    Powodów jest kilka. Przede wszystkim naszło mnie na zmianę, Bianka jest w dobrym stanie i to dobry moment na jej sprzedaż. Powód drugi jest taki, że ostatnio nie profiluje. Chce iść w stronę powtarzalności w czym pomoc mi może dodatkowo automatyka wagowa w LM LM. Faktem też jest, że znudziło mi się już smarowanie grupy Takie dodatki jak lepsza para, aplikacja itd. są miłe ale nie przesądzają o zakupie. Wahałem się chwilę nad Micrą, ale nie ma ona kluczowych dla mnie funkcji.
  • Sprzedam ekspresy przelewowe

Przeniesiony Dział handlowy
    5
    2
    1 Głosy
    5 Posty
    225 Wyświetlenia
    K
    Zmiana cen: Krups 220zl. Wilfa 200zl, cena ostateczna
  • Aktualna gama ekspresów Lelit

Przeniesiony Dział handlowy analiza rynku lelit
    7
    7
    0 Głosy
    7 Posty
    518 Wyświetlenia
    Dawid4792D
    Mnie też przytłaczała kiedyś tabelka z ogromem ekspresów Lelita i różnicami pomiędzy nimi. Dobrze ze to upraszczają. Jeśli chodzi o grupę 57mm, rzeczywiście jest to dziwny eksperyment. Choć idzie dostać trochę akcesoriów, rzeczywiście wybór jest nieporównywalnie mniejszy. Moim zdaniem powinni to zastąpić rozmiarem 58mm, bo same ekspresy Anna /Anita są warte uwagi