Przejdź do treści

Sprzedam Lelit Bianca

Dział handlowy
1 1 11
  • Na sprzedaż Lelit Bianca v3. Jest to ekspres z dwoma bojlerami, E61 z flow control, bojler kawowy 0,8l, parowy 1,5l; rotampompa. Sterownik PID dla obu bojlerów.
    Najchętniej odbiór osobisty w Krakowie poprzedzony degustacją i testami. Ekspres w bardzo dobrym stanie, zasilany miękką wodą z filtra BWT. Aktualnie na liczniku niecałe 4200 kaw.

Ekspres pracował podłączony do wodociągu / filtra i kanalizacji. Na potrzeby sprzedaży zostało przywrócone zasilania ze zdejmowanego zbiornika. W zestawie komplet akcesoriów (2 kolby z podwójną wylewką, NPF, sitka, tamper) i oryginalne opakowanie.

Cena 6000zł do rozsądnej negocjacji.

Lelit Bianca (1).jpg

Lelit Bianca (2).jpg

Sugerowane posty

• Zmiana Lelit Bianca na kolejny ekspres

Dział handlowy
    9
    0 Głosy
    9 Posty
    93 Wyświetlenia
    S
    @ciastek napisał: Jak gonić króliczka to tylko lamostradą x1 GS3 jest teoretycznie domowa wersją Strady. Nie rzuciłem się od razu na Micrę, poczekałem chwilę i pojawiała się Mini R. Warto było się więc wstrzymać chwile. Teraz wezmę Mini i poczekam na nową wersję GS3
  • Sprzedam ekspresy przelewowe

Przeniesiony Dział handlowy
    5
    2
    1 Głosy
    5 Posty
    224 Wyświetlenia
    K
    Zmiana cen: Krups 220zl. Wilfa 200zl, cena ostateczna
  • Aktualna gama ekspresów Lelit

Przeniesiony Dział handlowy analiza rynku lelit
    7
    7
    0 Głosy
    7 Posty
    513 Wyświetlenia
    Dawid4792D
    Mnie też przytłaczała kiedyś tabelka z ogromem ekspresów Lelita i różnicami pomiędzy nimi. Dobrze ze to upraszczają. Jeśli chodzi o grupę 57mm, rzeczywiście jest to dziwny eksperyment. Choć idzie dostać trochę akcesoriów, rzeczywiście wybór jest nieporównywalnie mniejszy. Moim zdaniem powinni to zastąpić rozmiarem 58mm, bo same ekspresy Anna /Anita są warte uwagi