Akcesoria do espresso - gdzie i jakie kupić?
-
Każdy posiadacz ekspresu kolbowego i dobrej jakości młynka prędzej czy później zainteresuje się akcesoriami do espresso. Wybór jest spory - jakaś lepsza waga, tamper dynamometryczny, WDT, puck screen, sitko precyzyjne, prysznic. Pytanie tylko gdzie i jakie kupić?
Jeśli macie jakieś sprawdzone sklepy, marki to warto się podzielić. W Polsce nie mamy jakiegoś wielkiego wyboru, a zagraniczne sklepy bez problemu wysyłają do naszego kraju, więc i takie polecajki się przydadzą.
Ja z mojej strony polecam markę Mhw-3bomber. Co prawda niektórzy są uprzedzeni do chińskich marek, tutaj jednak można się mocno zdziwić. Aktualnie to duża firma która osiąga niezłą sprzedaż w wielu krajach. Na ich stronie można nawet zobaczyć jak wygląda fabryka. Jakość stoi naprawdę na wysokim poziomie, przy bardzo korzystnych cenach. Używałem od nich tampera dynamometrycznego, WDT, puck screena i sitka precyzyjnego.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się