Przejdź do treści

Polecany czajnik elektryczny ze stali nierdzewnej

Porady zakupowe
22 5 1.1k 1
  • Jedyne nad czym bym się zastanawiał, czy te wszystkie stopy stali nierdzewnej są wysokiej jakości i bez niepożądanych domieszek. Reszta to już kwestia skróconego łańcucha marży. 😉

Ten z ali ma niby stop 304, natomiast Chiato nie chwali się z czego został wykonany.

@pawel890 napisał w Polecany czajnik elektryczny ze stali nierdzewnej:

Ten z ali ma niby stop 304, natomiast Chiato nie chwali się z czego został wykonany

W innych ofertach wspominają o 304. Chiato to chyba brand sklepu Przyjaciele Kawy.

• Zna ktoś te konewki Timemore?

Konewki Timemore.jpg

Cena tych konewek od Timemore nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Powyżej zrzut z ich strony.
    W tej cenie bym wolał zostać przy moim Fellow Stagg EKG PRO, mimo, że nie jestem w niej zakochany 💔

Sugerowane posty

• Spieniacz elektryczny na baterie?

Porady zakupowe
    5
    0 Głosy
    5 Posty
    140 Wyświetlenia
    S
    Tak, wiem o nich, ale one nie są bateryjne Doszedłem do wniosku, że trzeba Latorośl powoli wprowadzać w tajniki spieniania Bianką
  • Przesiadka z ekspresu automatycznego na kolbowy

Porady zakupowe
    11
    0 Głosy
    11 Posty
    636 Wyświetlenia
    ciastekC
    @Heniutek to raczej nie w Europie 120V jest na rynek amerykański, w Polsce mamy 230V z gniazdka
  • LaBrasiliana Marfisa czym się różnią kawy ze zdjęcia??

Porady zakupowe
    8
    1
    0 Głosy
    8 Posty
    306 Wyświetlenia
    HeniutekH
    @KlaGier hehe, ciakawostka, przynajmniej dla mnie, nie kupuję Włoskich kaw przyznam się bez bicia :] Data palenia na opakowaniu podana jest za pomocą liter zgodnie z włoskim alfabetem: a - styczeń b - luty c - marzec d - kwiecień e - maj f - czerwiec g - lipiec h - sierpień i - wrzesień l - październik m - listopad n - grudzień Kawę najlepiej spożyć do 1,5 roku od daty palenia