Przejdź do treści

Nowe, lub mniej znane młynki ręczne

Młynki
15 3 428
Sugerowane posty

• Jakie młynki SD są teraz warte zakupu?

Młynki
    13
    0 Głosy
    13 Posty
    150 Wyświetlenia
    kabziorK
    @skansen napisał w Jakie młynki SD są teraz warte zakupu?: NicheZero jest dobry do skakania miedzy metodami np. między przelewem a espresso. OK, dzięki, szukam argumentów żeby go nie kupować a ten jest pomocny Jeśli Sculptor ma zostać na blacie to zamiast Niche poszukałbym młynka dedykowanego do espresso, np. wspomniane przez Pawła Eureki. Nie, chyba popchnę 78s, nie wykorzystam dwóch młynków. Eurekę miałem przed 78, nie wiem czy chcę wracać, bo nic jakoś specjalnie do mnie nie przemawia. Atom jest za duży, poza tym kompletnie nie przemawia do mnie idea wielkich żaren, minusem jest zawsze ogromna obudowa, a jedynym plusem 5 sek oszczędności na czasie mielenia Fiorenzato Allground coraz bardziej mnie kusi.
  • Starseeker - nowe młynki od chińczyka

Młynki
    12
    0 Głosy
    12 Posty
    310 Wyświetlenia
    S
    @Kruczek napisał w Starseeker - nowe młynki od chińczyka: właśnie takie rozwiązania @skansen są najlepsze. Nie wyróżniają się jakoś bardzo i pewnie elektronika w środku jest na tyle zmyślnie zrobiona, że na własną rękę bym to naprawił. Prosty chłop ze mnie więc i prostota mnie zachwyca. Na szczęście dla Ciebie, jest sporo takich młynków na rynku. Jednak trochę obawiamy się, że ich producenci mogą niedługo podzielić los Nokii: https://forum.home-barista.pl/topic/287/czy-europejscy-producenci-młynków-pójdą-drogą-nokii-analiza-rynku
  • Ciekawe promocje na młynki do kawy

Przypięty Młynki
    49
    1 Głosy
    49 Posty
    1k Wyświetlenia
    yendrzeiY
    Ehh, trochę szkoda