Aarke Purifier - dzbanki filtrujące ze szkła i stali nierdzewnej
-
Hej, a testował ktoś lub widział na żywo Aarke?
Cena zacna, ale stal+szkło i jakieś granulki filtrujące, wygląda porządnie -
Wyglądają zacnie ale cena też nie jest niska. W tej cenie zastanowiłbym się nad jakimś systemem stałej filtracji. -
Trochę poczytałem opinii na Alledrogo, kilku osobom niby pękł dzbanek ( nie wiadomo w jakich okolicznościach) .
Brak możliwości dokupienia, pojedynczych elementów w tym samego dzbanka, delikatnie go eliminuje, tak jak ktoś napisał... -
Wydaje się porządny, chociaż przy tej cenie mogą być lepsze opcje.
W przypadku szkła trzeba uważać. Ja teraz kupiłem szklaną Brite i traktuje ten dzbanek jak jajko.
-
Wydaje się porządny, chociaż przy tej cenie mogą być lepsze opcje.
W przypadku szkła trzeba uważać. Ja teraz kupiłem szklaną Brite i traktuje ten dzbanek jak jajko.
@Dawid4792 , ze szklanych wyświetla mi się jeszcze : Aquaphor , Dafi i Wessper na Alledrogo...
-
@Dawid4792 , ze szklanych wyświetla mi się jeszcze : Aquaphor , Dafi i Wessper na Alledrogo...
@Heniutek dzbanki pewnie wiele nie będą się różnić, pytanie jak filtry. I jak z ich żywotnością, bo Brita wypada pod tym względem dość dobrze.
-
Laska pisała że jak nie trzymasz w lodówce filtra, to namnażanie różnych historii to masz właściwie po 2-3 tygodniach jeśli wystawiasz go na światło , więc to jakby od razu przekreślam na starcie, w sensie żywotność filtra, jeśli do tego zmierzasz.