LeBrew Hyper Burrs 64 mm Espresso
-

Jeśli ktoś rozmyśla nad zakupem jakichś sensownych żaren i trafił na produkty chińskiego LeBrew, może dopadły go wątpliwości, to nie ma się co zastanawiać - w tej cenie (na ten moment) produkt jest rewelacyjny. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że to będzie coś odrobinę lepszego niż standardowe stalowe montowane stockowo w popularnych młynkach. Po odpakowaniu okazuje się, że to produkt premium - żarna pod każdym względem są wykonane idealnie - żadnych niedoskonałości, nawet na samej powłoce. Konkurencja realnie tylko dla SSP.
Są bardzo ostre, mielą szybko i dość cicho. Największy atut to niemalże 0-wa retencja. Obstawiam, że powodem jest zastosowana powłoka TiAlN, do której pył kawowy praktycznie nie przywiera. Jeśli chodzi o smak kawki to dla mnie nie ma żadnej różnicy w stosunku do standardowych żaren stalowych/DLC. -
Dzięki za rekomendacje @semtex . W jakim młynku je zamontowałeś?
-
@skansen
Wrzuciłem do DF64, bo to bardzo wdzięczny i prosty sprzęt, który dobrze przyjmuje modyfikacje. Co ciekawe rozstaw otworów na śruby jest minimalnie inny niż w standardowych żarnach DLC i SSP LSV3, ale nadal dało się je bez większych problemów zamontować w tym młynku.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się