Sklep z częściami do ekspresów
-
Cześć!
Z uwagi na fakt, iż moja Gaggia załapała się na wakacyjny serwis chciałem odbudować zapas części. Niestety, niektóre z których korzystałem wcześniej (atp-czesci i akcesoriabaristy) są już nieaktywne. Póki co w moich zakładkach mam:
gastroparts com
www.north pl
www.oringi.sklep pl
www.propolimer plNo i zostaje oczywiście aliexpress i podobne. Podzielicie się proszę listą sklepów gdzie można dostać takie rzeczy jak: uszczelki, zawory, elektrozawory itd.
-
Gastroparts albo North, to powinno Tobie wystarczyć. Sam zamawiam z Gastroparts a właściwie to z BSM. To jest ich firma, dla osób fizycznych ale Gastroparts nie robi problemu, jeśli u nich zamówisz.
-
Jak wyżej, takie pierdoły jak sitka i jakieś drobiazgi zamawiałem kiedyś tutaj.
La Pavoni, Lelit, Pontevecchio, Zacconi, Quick Mill, Elektra, Bugatti Diva, Tecnosystem, Imat, Isomac (lamacchinadelcaffe.com)
Dobry kontakt, pocztą przyszło.
Tak wyszukałem Gaggia, ale pewnie niewiele się tam Tobie przyda, to chyba do starszych i mniej typowych sprzetów..
-
Od tego Włocha też zamawiam. Wygodny kontakt, wszystko sprawnie.
-
Hej dzięki za polecajki
W międzyczasie znalazłem jescze kava.musetti cz ale jeszcze nic nie zamawiałem u nich. -
Niedługo będę zamawiać u Włocha, jakbyś coś chciał stamtąd...
-
@kawosz17 Dzięki, raczej mam już wszystko.
Szukałem cewki Olaba serii 8000 bo zmieniłem zawór trójdrożny na większy ale chyba kupię od sąsiada z południa. Poza tym nie widziałem samych cewek u Włocha -
Samych cewek można szukać w sklepach "zwykłych" a nawet na Allegro.
-
No właśnie z tym konkretnym modelem miałem problem znalazłem kompletny zawór ale na 24V i teraz szukam cewki na 230V.
Jeszcze poszukuję jakiegoś tłumika do pompy i na ten rok to będzie tyle z modyfikacji