Coffee-Lovers.eu - IR Tech Sp. z o.o. - opinie
-
Do automatu polecam kawy Saka Caffe - Espresso Bar i Gran Bar. Intensywny orzechowy smak, nie za gorzkie, bez kwasów. Bardzo neutralne w automacie, ale np. do kolby znajdziemy wiele lepszych kaw rodzimych palarni.
-
Tak, od nich
-
@EKG
Zamówiłem od nich tydzień temu Sake. Płatność poszła, ale nie dostałem na maila żadnego potwierdzenia ani żadnych informacji odnośnie zamówienia. Do dzisiaj nic nie wpadło, na maila nie odpisują i nie odbierają tel -
@EKG
Zamówiłem od nich tydzień temu Sake. Płatność poszła, ale nie dostałem na maila żadnego potwierdzenia ani żadnych informacji odnośnie zamówienia. Do dzisiaj nic nie wpadło, na maila nie odpisują i nie odbierają tel@Paweł-Murawski napisał w Dwa rodzaje kaw ziarnistych do ekspresu automatycznego:
Zamówiłem od nich tydzień temu Sake. Płatność poszła, ale nie dostałem na maila żadnego potwierdzenia ani żadnych informacji
Jak zamawiałem u nich ostatnio to też czekałem trochę. To mały sklep prowadzony z tego co wiem jednoosobowo. Właściciel trochę zabiegany ale jak się do niego zadzwoniło to odbierał lub oddzwaniał. Myślę, że najlepiej zadzwonić.
-
@Paweł-Murawski napisał w Dwa rodzaje kaw ziarnistych do ekspresu automatycznego:
Zamówiłem od nich tydzień temu Sake. Płatność poszła, ale nie dostałem na maila żadnego potwierdzenia ani żadnych informacji
Jak zamawiałem u nich ostatnio to też czekałem trochę. To mały sklep prowadzony z tego co wiem jednoosobowo. Właściciel trochę zabiegany ale jak się do niego zadzwoniło to odbierał lub oddzwaniał. Myślę, że najlepiej zadzwonić.
@skansen , Hej chlopaki gdzie indziej już poruszyli mocno temat.
Pan nie odpisuje na maile, nie oddzwania, nie ma ponoć lub nie miał wystawionego towaru.
Zwraca pieniądze lub nie.
Potwierdzam, był bardzo sympatyczny i pomocny, może jakieś choróbsko, albo jakieś problemy życiowe... (tfu tfu).Sam chciałem zamówić kawkę, pisałem maila i dzwoniłem, cisza.
-
@skansen , Hej chlopaki gdzie indziej już poruszyli mocno temat.
Pan nie odpisuje na maile, nie oddzwania, nie ma ponoć lub nie miał wystawionego towaru.
Zwraca pieniądze lub nie.
Potwierdzam, był bardzo sympatyczny i pomocny, może jakieś choróbsko, albo jakieś problemy życiowe... (tfu tfu).Sam chciałem zamówić kawkę, pisałem maila i dzwoniłem, cisza.
@Paweł-Murawski wydzieliłem powyższe posty z dyskusji Dwa rodzaje kaw ziarnistych do ekspresu automatycznego.
@Heniutek napisał w Zakupy w Coffee Lovers - opinie:
chlopaki gdzie indziej już poruszyli mocno temat.
Zwraca pieniądze lub nie.Dzięki za informacje. Przykra sytuacja i trzeba uważać. Mnie tempo obsługi nie zachwyciło, ale towar otrzymałem. Mam nadzieję, że nie skończy się z nimi tak jak z 30.coffee. Swoją drogą może to dobry moment żeby opisać ku przestrodze smutną historię 30.coffee.
-
Zwrócili mi dzisiaj środki i napisali w tytule przelewu, że towar niedostępny.
Gdzie indziej w Polsce można dostać tą Saka Caffe - Espresso Bar? Albo coś podobnego -
Gdzie indziej w Polsce można dostać tą Saka Caffe - Espresso Bar? Albo coś podobnego@Paweł-Murawski napisał w Coffee Lovers - opinie:
Dobrze, że zwrócili środki. Daleki jestem od ich usprawiedliwiania ale to mała firma i po prostu czasem nie ogarniają.
@Paweł-Murawski napisał w Coffee Lovers - opinie:
Gdzie indziej w Polsce można dostać tą Saka Caffe - Espresso Bar?
W Polsce chyba nikt nie ma. Z kolei wysyłka z Włoch do 3kg to koszt 17Euro.
-
Dobrze, że zwrócili środki. Daleki jestem od ich usprawiedliwiania ale to mała firma i po prostu czasem nie ogarniają.
Gdzie indziej w Polsce można dostać tą Saka Caffe - Espresso Bar?
W Polsce chyba nikt nie ma. Z kolei wysyłka z Włoch do 3kg to koszt 17Euro.
@skansen
Ah to za drogo. A jakaś alternatywa dostępna w Polsce? -
@skansen
Ah to za drogo. A jakaś alternatywa dostępna w Polsce?@Paweł-Murawski napisał w Coffee Lovers - opinie:
@skansen
Ah to za drogo. A jakaś alternatywa dostępna w Polsce?No to może któraś z wcześniejszych rekomendacji, np. któraś z Kimbo w ciemnych opakowaniach.
-
-