Przejdź do treści

Fave Coffee

Przeniesiony Dział handlowy
4 2 106
  • Cześć! Tu Fave Coffee, dzięki za dołączenie mnie do Waszej społeczności. Chciałabym się Wam przedstawić i podzielić się z Wami ofertą Fave ❤

Jesteśmy spółką kawową założoną przez Izę Stręk - pasjonatkę, znawczynię i badaczkę kawy oraz ekspertkę od świata gastronomii. Fave powstało z pasji do kawy, chęcią dzielenia się nią i wypalania własnych ziaren.

Stacjonujemy w Łodzi, mamy tutaj swoje biuro i centrum szkoleniowe, kawiarnię i sklep stacjonarny oraz palarnię.
    Wciąż się rozwijamy i niedługo otworzymy nowy lokal!

W naszej ofercie znajdziecie następujące:

• KAWĘ (oczywiście): przede wszystkim blendy, które sami komponujemy i wypalamy, a także single, które dystrybuujemy.
    • Produkty kawowe i akcesoria
    • Szeroką gamę szkoleń i warsztatów kawowych (barista, brewing, sensory, itd.)
    • Źródła wiedzy o kawie: blog oraz ebook
    • Mobilne bary na eventy
      Dodatkowo wkręcamy się ostatnio w temat alkoholi 0% i poszerzamy ich ofertę w naszym sklepie.

Ze wszystkim możecie się zapoznać na stornie favecoffee.pl.
    Będę prostować tutaj nasze propozycje i odpowiedzi na potrzeby kawoszy i kawoszek. Całus!

• Cześć @Fave-Coffee , witamy na Forum. Cieszymy się, że do nas dołączyliście.

• Hej, w naszej ofercie znajdziesz coś co sądzę, że pasuje do Twoich wytycznych. Skomponowaliśmy własne mieszanki ziaren, które wypalamy sami w naszej palarni i sądzę, że mogą być w punkt:)

1. Mleczny blend - delikatnie zbalansowana mieszanka arabiki z Brazylii i Kolumbii, idealna dla miłośników kaw mlecznych. Charakteryzuje się subtelnie słodkimi nutami karmelu i czekolady, które doskonale komponują się z mlekiem, ale też wyczuwalne są espresso, które będzie delikatniejsze. https://favecoffee.pl/produkt/mleczny-blend-fave/
    2. Włoski blend - wybuchowa mieszanka energii i smaku. Mieszanka arabiki z robustą z Indii, zapewnia mocny i intensywny shot espresso. Jego głęboki, wyrazisty smak z nutami orzechów i kakao idealnie pasuje do zdecydowanego rozpoczęcia dnia. Ta kawa to esencja włoskiego stylu. https://favecoffee.pl/produkt/wloski-blend/
  • @Fave-Coffee wydzieliłem powyższy post z dyskusji Dwa rodzaje kaw ziarnistych do ekspresu automatycznego. Użytkownicy komercyjni są mile widziani na Forum ale prosimy o ograniczenie ich aktywności do dedykowanego działu handlowego.

• S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
  • S skansen przeniósł ten temat z Ogłoszenia sprzedaży sprzętu używanego dnia
Sugerowane posty

• Zamówienie - tanat.coffee

4
    0 Głosy
    4 Posty
    114 Wyświetlenia
    HeniutekH
    Hej, @korea83 , jakby Ci bardzo zależało to mogę dodać do koszyka, jeszcze nie zamawiałem, czekam na info w spr. OREA BIGboya... Jakbyś miał w aptece inpostu coiny, to można za połowę wysyłkę obniżyć to zmieścilibyśmy się w 85 zł , myślę. https://tanat.coffee/boutique/sibarist-booster-45-flat-bed-drippers/
  • Sklep 30.coffee - NOSSON Sp. z o.o.

1
    0 Głosy
    1 Posty
    72 Wyświetlenia
    Nikt jeszcze nie odpowiedział
  • Coffee-Lovers.eu - IR Tech Sp. z o.o. - opinie

10
    0 Głosy
    10 Posty
    300 Wyświetlenia
    S
    @Paweł-Murawski napisał w Coffee Lovers - opinie: @skansen Ah to za drogo. A jakaś alternatywa dostępna w Polsce? No to może któraś z wcześniejszych rekomendacji, np. któraś z Kimbo w ciemnych opakowaniach.