Ziarna - psik psik :)
-
Heja,
pytanie mam, zwil偶acie ziarna przed mieleniem w m艂ynku?:)
-
Ja nie zwil偶am ziarenek, zawsze wydawa艂o mi si臋, 偶e stosowanie WDT jest wystarczaj膮ce, ju偶 bez RDT
(Ross Droplet Technique)Ale mo偶e warto przez tydzie艅 zacz膮膰 psika膰 i spradzi膰, czy jest jaka艣 r贸偶nica.

-
no u mnie bardziej zastanawiam si臋 pod m艂ynek, bo troch臋 mi pyli przy mieleniu i syf si臋 robi

-
Ja stosuj臋 RDT ale g艂贸wnie po to, 偶eby zlikwidowa膰 retencj臋 mojego m艂ynka. I to rzeczywi艣cie dzia艂a - nic si臋 nie osadza. Ale troch臋 ba艂aganu jest i tak...
Na pocz膮tek polecam kupno zwyk艂ego, aptecznego lub spo偶ywczego atomizera za kilka z艂otych. Nie musi by膰 od razu baristyczny za milion monet.
-
Ja miele r臋cznymi m艂ynkiem, daje dok艂adnie 2 kropelki wody na 30g ziarna pod przelew. To wystarczy 偶eby zlikwidowa膰 retencje.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 馃挆
Zarejestruj si臋 Zaloguj si臋