Przejdź do treści

Wykonam UMIKOT WDT Tool

Przeniesiony Dział handlowy
3 3 133
  • Cześć,

UMIKOT WDT tool v2 - w całości złożony wraz z igłami i śrubkami (jeśli używasz dwóch różnych sitek, to druga baza pod sitko gratis, kolejne 10 zł/szt)
    Kolorystyka dowolna, Ty wybierasz. Wersja z magnesami.

koszt to 100 zł + koszty wysyłki

Jeśli potrzebujesz innych wydruków 3D też mogę pomóc!

IMG-5566.jpg

IMG-5631.jpg

• Używam od dłuższego czasu. Polecam zarówno urządzenie jak i wydruki Mateusza. W swoim muszę wymienić dwie igły bo chyba ktoś się z nimi nieostrożnie obchodził (a może to byłem ja 😉 ).

• Ja też polecam, jak jeszcze miałem kolbę to używałem Umikota wydrukowanego u Mateusza 👍

Myślę że to bez konkurencyjne WDT

• S skansen odniósł się do tego tematu dnia
  • S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
  • S skansen przeniósł ten temat z Ogłoszenia sprzedaży sprzętu używanego dnia
Sugerowane posty

• Jak wygląda polski rynek kawy?

Przeniesiony Dział handlowy analiza rynku
    13
    0 Głosy
    13 Posty
    232 Wyświetlenia
    S
    @Semtex napisał w Puck screen - niezbędny dodatek czy zbędny gadżet?: I doszedłem do wniosku, że zdecydowaną większość rynku stanowią nabywcy plastikowych De Longhi ze znanych marketów oferujących elektronikę, a nie Lelita Biancę, czy Rocketa Cronometro, które są sprzedawane przez wyspecjalizowane sklepy, wąskiej grupie pasjonatów, z których duża część śledzi właśnie takie fora Podobnie oceniam wielkość kawowego rynku "prosumer" w Polsce. W mojej ocenie sprzęt ten stanowi jakieś 2%. Raport za 2024 rok wkrótce
  • Zamówienie - tanat.coffee

Przeniesiony Dział handlowy
    4
    0 Głosy
    4 Posty
    114 Wyświetlenia
    HeniutekH
    Hej, @korea83 , jakby Ci bardzo zależało to mogę dodać do koszyka, jeszcze nie zamawiałem, czekam na info w spr. OREA BIGboya... Jakbyś miał w aptece inpostu coiny, to można za połowę wysyłkę obniżyć to zmieścilibyśmy się w 85 zł , myślę. https://tanat.coffee/boutique/sibarist-booster-45-flat-bed-drippers/
  • 3 Głosy
    9 Posty
    266 Wyświetlenia
    S
    @korea83 napisał w Czy europejscy producenci młynków pójdą drogą Nokii? Analiza rynku: przez lata utarło się, że Comandante jest tym wyznacznikiem od którego zaczyna się "poważna kawa" Niemal tak jak kiedyś Nokia była wyznacznikiem prawdziwych telefonów