Przejdź do treści

Wykonam UMIKOT WDT Tool

Przeniesiony Dział handlowy
3 3 175
  • Cześć,

UMIKOT WDT tool v2 - w całości złożony wraz z igłami i śrubkami (jeśli używasz dwóch różnych sitek, to druga baza pod sitko gratis, kolejne 10 zł/szt)
    Kolorystyka dowolna, Ty wybierasz. Wersja z magnesami.

koszt to 100 zł + koszty wysyłki

Jeśli potrzebujesz innych wydruków 3D też mogę pomóc!

IMG-5566.jpg

IMG-5631.jpg

• Używam od dłuższego czasu. Polecam zarówno urządzenie jak i wydruki Mateusza. W swoim muszę wymienić dwie igły bo chyba ktoś się z nimi nieostrożnie obchodził (a może to byłem ja 😉 ).

• Ja też polecam, jak jeszcze miałem kolbę to używałem Umikota wydrukowanego u Mateusza 👍

Myślę że to bez konkurencyjne WDT

• S skansen odniósł się do tego tematu dnia
  • S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
  • S skansen przeniósł ten temat z Ogłoszenia sprzedaży sprzętu używanego dnia
Sugerowane posty

• Zmiana Lelit Bianca na kolejny ekspres

Dział handlowy
    7
    0 Głosy
    7 Posty
    65 Wyświetlenia
    S
    Gonienie króliczka raczej się na Mini nie skończy Więc nie będzie to raczej end game w moim przypadku Zakładam, że za kilka lat mógłbym na przykład przesiąść się na nową wersję GS3 jeśli by się taka pojawiła Reputacja LaMarzocco bierze się z dużej popularności tych maszyn w kawiarniach, nie tylko Speciality. La Marzocco, podobnie jak kilku innych producentów ma też własne rozwiązania jak na przykład własne grupy kawowe (a nie E61 i jej kolejne modyfikacje), stalowe bojlery kawowe i szereg innych rozwiązań. Dzieli też trochę rozwiązań z producentami tańszych ekspresów, ale o tym fani LM już nie wspominają, to niedobra rzecz o tym mówić
  • Wybrani gracze na polskim rynku kawowym 2024

Dział handlowy analiza rynku
    4
    0 Głosy
    4 Posty
    252 Wyświetlenia
    S
    skansen napisał: Firmy takie jak Konesso.pl (...) nie mają obowiązku ani możliwości publikacji sprawozdań w KRS. Na podstawie danych o ruchu na stronach internetowych i danych z innych źródeł wiadomo, że sklepy te zajęłyby wysokie miejsca na początku zestawienia. Konesso zaczęło wysyłać faktury elektroniczne do KSeF od 1 lutego 2026. Obowiązkiem tym były objęte firmy które w 2024 roku odnotowały obrót powyżej 200,000,000 zł. Pozostałe podmioty zostały objęte tym obowiązkiem od 1 kwietnia 2026. Na tej podstawie można wysnuć wniosek o obrocie Konesso powyżej kwoty 200 mln złotych. Czyniłoby to Konesso graczem nr 1 w powyższym zestawieniu.
  • CaffeBarca.pl - Ekspresy | Młynki | Akcesoria | Kawy

Przeniesiony Dział handlowy
    4
    3 Głosy
    4 Posty
    226 Wyświetlenia
    Grzegorz CBG
    Świąteczna promocja już wystartowała! Cześć wszystkim! Z przyjemnością informuję, że ruszyła świąteczna promocja z okazji Bożego Narodzenia! To świetna okazja, aby uzupełnić swoje zapasy, wymienić sprzęt lub sprawić sobie (albo komuś bliskiemu) prezent idealny dla każdego domowego baristy. W ramach promocji możecie liczyć na: atrakcyjne rabaty na wybrane akcesoria i sprzęt, upominki świąteczne, Promocja potrwa przez ograniczony czas, więc warto zajrzeć już teraz i zobaczyć, co przygotowano na tę okazję - https://caffebarca.pl/kategoria-produktu/swiateczne-okazje/ Wesołych i aromatycznych Świąt!