Przejdź do treści

[ANKIETA] Sprawdzamy zainteresowanie nowym rodzajem usługi

Przeniesiony Dział handlowy
6 5 94
Sugerowane posty

• Wybrani gracze na polskim rynku kawowym 2024

Dział handlowy analiza rynku
    3
    0 Głosy
    3 Posty
    126 Wyświetlenia
    S
    @Kekacz napisał w Wybrani gracze na polskim rynku kawowym 2024: Koree z tego co pamiętam obsługuje automaty w Żabkach, więc mają ogromny rynek. Tak, też zwróciłem na to uwagę. Ale Koree, podobnie jak Primulator ma w ofercie też sporo innego sprzętu, więc nie jest firmą wyłącznie kawową.
  • Zamówienie - tanat.coffee

4
    0 Głosy
    4 Posty
    122 Wyświetlenia
    HeniutekH
    Hej, @korea83 , jakby Ci bardzo zależało to mogę dodać do koszyka, jeszcze nie zamawiałem, czekam na info w spr. OREA BIGboya... Jakbyś miał w aptece inpostu coiny, to można za połowę wysyłkę obniżyć to zmieścilibyśmy się w 85 zł , myślę. https://tanat.coffee/boutique/sibarist-booster-45-flat-bed-drippers/
  • Ciekawe oferty sprzętu używanego

68
    0 Głosy
    68 Posty
    3k Wyświetlenia
    Grzegorz CBG
    Mam na sprzedaż ekspres do kawy Izzo ALEX DUETTO z 2023 roku – kultowy, dwubojlerowy model ceniony za stabilność temperatury, niezawodność i najwyższą jakość wykonania. Ekspres jest w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, w pełni sprawny, regularnie serwisowany oraz zadbany. Poprzedni właściciel przesiadł się na ekspres dźwigniowy. Specyfikacja urządzenia: Model: Izzo ALEX DUETTO Rok produkcji: 2023 Stan: bardzo dobry, minimalne ślady normalnego użytkowania System: dual boiler (osobny bojler do pary i gorącej wody oraz osobny do ekstrakcji kawy) Grupa: E61 – klasyka, niezawodność i świetna termostabilność Pompa: rotacyjna – cicha praca + możliwość podłączenia do sieci Obudowa: stal nierdzewna o wysokim połysku Dodatkowo: Flow Control zamontowane dla pełnej kontroli przepływu i możliwości profilowania ekstrakcji Serwis: kompleksowy przegląd wykonany przed sprzedażą Gwarancja Kupujący otrzymuje 6 miesięcy gwarancji. Dlaczego warto? stabilna temperatura i powtarzalna ekstrakcja możliwość tworzenia profili ciśnieniowych dzięki Flow Control niezawodna konstrukcja i topowe komponenty idealny wybór dla wymagających home baristów oraz małych lokali CENA: 6900 zł brutto [image: 1765372121479-94d3e0f0009b7.jpg] [image: 1765372137710-c0689b39ed667.jpg] [image: 1765372147006-b889c21cdcd5f.jpg]