Lelit Elizabeth testuje Lance Hedrick
-
Lance Hedrick przetestował Elizabeth. Miałem ten ekspres przez dwa i pół roku i byłem bardzo zadowolony. Gdybym teraz miał kupić coś podobnego to wybrałbym znowu Elizabeth lub Sage Dual Boiler.
W recenzji Lance pochwalił ekspres, w tym za jakość wykonania, bogate funkcje, stabilność temperaturową. Skrytykował pokrętło pary, to najsłabszy element tego ekspresu.
Co mnie zaskoczyło Lance widzi też zalety zastosowanego zbiornika, który mi się z kolei nie spodobał. Lance pochwalił go porównując do zbiorników z poborem wody od spodu. Z kolei ja mając szafki nad ekspresem i czyszcząc ten ekspres nie mam dobrej opinii o zastosowanym zbiorniku.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się