Coffee Europe Expo 27-29 maja 2025
-
27-29 maja w Warszawie targi kawy, sprzętu i akcesoriów do branży kawowej.
Tutaj można sobie ogarnąć darmowy bilet

https://coffeeeuropeexpo.com/rejestracja/Strona targów:
https://coffeeeuropeexpo.com/Osobiście niestety z powodu pracy nie wybiorę się, ale chętnie zobaczyłbym relacje z wydarzenia i ciekawe zdjęcia jakby ktoś się wybrał
️ -
Dobrze patrzę -->
Termin : Wtorek, Środa, Czwartek, godzina 10-17, średnio pasuje, nie będę brał urlopu, a po pracy to otarłbym się tylko o zamknięcie, jeśli skończyłbym o 15ej to może miałbym max 1,5h.Druga sprawa z Warszawą to ma niewiele wspólnego, bo to pod Nadarzynem, chociaż My mamy dobry dojazd (autem) z obrzeży Wa-wy.
Jedyne co mnie bardzo ciekawi, pomijąjac kawowych wystawców to co tam robi Tesla i Ambasada Rwandy ;]
-
Dobrze patrzę -->
Termin : Wtorek, Środa, Czwartek, godzina 10-17, średnio pasuje, nie będę brał urlopu, a po pracy to otarłbym się tylko o zamknięcie, jeśli skończyłbym o 15ej to może miałbym max 1,5h.Druga sprawa z Warszawą to ma niewiele wspólnego, bo to pod Nadarzynem, chociaż My mamy dobry dojazd (autem) z obrzeży Wa-wy.
Jedyne co mnie bardzo ciekawi, pomijąjac kawowych wystawców to co tam robi Tesla i Ambasada Rwandy ;]
@Heniutek napisał w Coffee Europe Expo:
Jedyne co mnie bardzo ciekawi, pomijąjac kawowych wystawców to co tam robi Tesla i Ambasada Rwandy
Ambasada chyba reprezentuje Rwandę jako kraj gdzie rośnie kawowiec.
-
Nie no to rozumiem, połaczyłem kropki, ale co tam będą robić, przecież nie będą promować "lokalnych" rolników z Rwandy;]
-
Sam ciekaw jestem co dokładnie pokażą na stoisku.
Na liście wystawców jest też kilka firm znanych z zaopatrywania domowych baristów - Konesso, Janusz, Przyjaciele Kawy itd.
Gdybym miał bliżej to bym pewnie się skusił. -
Dobrze patrzę -->
@Heniutek napisał w Coffee Europe Expo:
Jedyne co mnie bardzo ciekawi, pomijąjac kawowych wystawców to co tam robi Tesla
może Elon zrobił młynek który sam mieli

-
Widzę, że będzie też Coffedesk (All Good SA) i CoffeSite. Wydaje mi się, że nie było tych firm kilka dni temu na liście.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się