Warszawski Festiwal Kawy - Narodowy 2025
-
Heja,
kto się wybiera na tegoroczny festiwal kawy na narodowym?:)
Ktoś w ogóle był na poprzednich wydarzeniach i napisze czy warto?
... bo tak się zastanawiam, ale chyba się wybiorę, aż tak daleko nie mam -
Chyba się wybiorę na krakowską edycję.
Byłem kilka lat temu. Na imprezie miałem wrażenie, że dominowały palarnie. Mało było natomiast ekspozycji sprzętu. Z drugiej zaś strony na stoiskach z kawą często były używane nowości lub rzadkie maszyny. Można było z ich użytkownikami porozmawiać "niehandlowo".
Jeśli nie mamy daleko to wg mnie warto zajrzeć nawet na chwilę. -
Byłem kilka lat temu. Na imprezie miałem wrażenie, że dominowały palarnie. Mało było natomiast ekspozycji sprzętu. Z drugiej zaś strony na stoiskach z kawą często były używane nowości lub rzadkie maszyny. Można było z ich użytkownikami porozmawiać "niehandlowo".
Jeśli nie mamy daleko to wg mnie warto zajrzeć nawet na chwilę.@skansen napisał w Warszawski Festiwal Kawy - Narodowy 2025:
Jeśli nie mamy daleko to wg mnie warto zajrzeć nawet na chwilę.super oczywiście pewnie dobre kawy też można kupić przy okazji?:)
-
@skansen napisał w Warszawski Festiwal Kawy - Narodowy 2025:
Jeśli nie mamy daleko to wg mnie warto zajrzeć nawet na chwilę.super oczywiście pewnie dobre kawy też można kupić przy okazji?:)