[S] Młynek Arco 2in1
-
Cześć!
Wystawiam na sprzedaż młynek Arco 2w1. Ręczniak z możliwością podpięcia do bazy automatycznej. Od dłuższego czasu sporadycznie miele do niego na przelew, zmielił może max do 4 kg kawy pod przelew i espresso.
Dane młynka > https://goat-story.com/pages/arco-coffee-grinderJeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszam. Może ktoś skusi się na taką "ciekawostkę"
Cena 1200, wysyłka w oryginalnym pudełku.
-
Hej, to dobra cena, sam młynek bez stacji to koszt rzędu 900-1000 zł.
Na olx w Wawie ktoś wystawil za 1400 taki zestaw.Wyglada na to że Twój nowy młynek się sprawdza ?:]
-
Hej, to dobra cena, sam młynek bez stacji to koszt rzędu 900-1000 zł.
Na olx w Wawie ktoś wystawil za 1400 taki zestaw.Wyglada na to że Twój nowy młynek się sprawdza ?:]
@Heniutek dopiero dzisiaj go będę miał, ale ofertę wystawiłem wcześniej 🫣
-
Cena 1000 złotych !
-
Hej, jakie są czasy mielenia do espresso, pisałeś że głośny i że długo mieli?!
-
@Heniutek jeśli dobrze pamiętam to z bazą jakieś 35-40 sekund pod esko, wtedy jest głośny.
Jeśli chodzi o ręczne kręcenie to ponad minutę wychodziło, rzadko ręcznie kręciłem pod esko więc dokładnie nie pamiętam 🫣 -
Dzięki,to nie jest tak źle.
Jak wychodzi pod przelew, pewnie dosyć szybko ? -
@Heniutek pod przelew sobie tylko raczej ręcznie kręciłem, no ale dość szybko było. Jakbyś chciał dokładne czasu to mogę wszystko odmierzyć dokładnie

-
Specjalnie nie rob sobie klopotu.
Ogladałem reckę Kyle'a, faktycznie prawie jak Mixer chodzi ;]Już byłem kilka razy zdecydowany na ten mlynek, ale sytuacja z kimś z forum komu rączka uległa uszkodzeniu, czy jak tam zwał i z potraktowaniem go przez ich trochę mnie odstraszyła.
Kupował bodajże w jakimś tam pre-orderze i zlali go totalnie.
-
S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
-
S skansen przeniósł ten temat z Ogłoszenia sprzedaży sprzętu używanego dnia
-
S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
-
P pawel890 odniósł się do tego tematu dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się