Czołem wszystkim
-
Timemore sculptor 078s I to nawet już drugi. Pierwszy jeszcze z kickstartera jak zaczął mielić w końcu dobrze to już miałem go dość i nie pasował mi kolor więc sprzedałem... kupiłem DF64 II bo miał być fajny... nie był, i na promocji kupiłem już produkcyjny 078s w słusznym kolorze i ten w końcu działa tak jakbym tego oczekiwał
A jakbym miał ochotę pomachać nie tylko dźwignią to mam bhombera R3- kupiłem raz do testu, a dwa jakbym kiedyś chciał zabrać gdzieś Flair poza własne 4 ściany. -
@Lokomisiek Hej, miło widzieć kolejnego zadowolonego użytkownika Flair 58!
-
W wolnej chwili założę wątek dla Flair. Mam go od ponad roku, robię na nim średnio 2-3 kawy dziennie, a mimo to wciąż odkrywam nowe rzeczy, które można z nim zrobić. Często dzieje się to przypadkiem, kiedy próbuję ‘ratować’ efekty nieudolnej pracy z młynkiem szukając ustawień. Jedyna alternatywa jaką widzę dla Flair to Decent, no ale cena… do tego dostępność, i kończąca się przestrzeń na blatach w kuchni
-
Już jest wątek o Flair 58, zapraszam tutaj
-
Cześć wszystkim! z kawą żyje już od blisko 13 lat i mam to szczęście że pracuje w sklepie z kawą więc testy różnych urządzeń nie są mi obce
-
Cześć wszystkim! z kawą żyje już od blisko 13 lat i mam to szczęście że pracuje w sklepie z kawą więc testy różnych urządzeń nie są mi obce
@Michal_Konesso witamy
-
Czesc Wszystkim
Ja swoja przygode z kawa zaczalem kilka lat temu od kawiarek, przelewow, az w koncu kupilismy do domu ekspres kolbowy Lelit Victoria z mlynkiem William i to calkowicie otworzylo mi oczy na kawe. W dodatku bylem na milym spotkaniu kawowym z pokazem ciekawych zabawek i powiem szczerze ze w tym momencie dokupilbym drugi mlynek
Pozdrawiam
Artur -
Cześć wszystkim.
Pijam jedynie przelew i espresso, wszystko z jasnopalonych kaw. Espresso tylko weekendami, więc czasem dochodzi do momentu, że z fusami w odbijaku prawię mogę porozmawiaćNiech forum się rozrasta, powodzenia!
Bartosz -
Cześć wszystkim.
Pijam jedynie przelew i espresso, wszystko z jasnopalonych kaw. Espresso tylko weekendami, więc czasem dochodzi do momentu, że z fusami w odbijaku prawię mogę porozmawiaćNiech forum się rozrasta, powodzenia!
Bartosz@kawosz17 witaj
Liczymy na to że forum się rozrośnie. Początki zawsze są trudne, ale ciągle idziemy do przodu
Jeśli ktokolwiek ma wśród znajomych osoby wkręcone w kawę, to można śmiało zapraszać
-
Cześć Wam.
-
Cześć,
Michał (kulka) z Trójmiasta. Kawę piję od 2005, od 2006 już hobbistycznie. Przewinąłem się przez CP, WoK, HB i teraz HB-pl
-
Cześć,
Michał (kulka) z Trójmiasta. Kawę piję od 2005, od 2006 już hobbistycznie. Przewinąłem się przez CP, WoK, HB i teraz HB-pl
@kulka witamy na forum
Widzę że jesteś prawdziwym weteranem jeśli chodzi o fora
-
Cześć wszystkim, jestem tu i bardzo się cieszę
-
Cześć wszystkim, z tej strony Paweł. Nagrywam Podcast o Kawie
️
Jest dostępny w Spotify, Apple Podcast i na You Tube.
Cieszę się, że tu trafiłem! -
Cześć wszystkim, z tej strony Paweł. Nagrywam Podcast o Kawie
️
Jest dostępny w Spotify, Apple Podcast i na You Tube.
Cieszę się, że tu trafiłem!@pawel_k witamy na forum
Musze w końcu przesłuchać zaległe odcinki podcastu o kawie, bo mam lekkie zaległości