Czołem wszystkim
-
Cześć Arek,
Fajnie, że do nas dołączyłeś. Flair58 to bez wątpienia fajny sprzęt. Czym mielisz do niego kawę? -
Timemore sculptor 078s I to nawet już drugi. Pierwszy jeszcze z kickstartera jak zaczął mielić w końcu dobrze to już miałem go dość i nie pasował mi kolor więc sprzedałem... kupiłem DF64 II bo miał być fajny... nie był, i na promocji kupiłem już produkcyjny 078s w słusznym kolorze i ten w końcu działa tak jakbym tego oczekiwał

A jakbym miał ochotę pomachać nie tylko dźwignią to mam bhombera R3- kupiłem raz do testu, a dwa jakbym kiedyś chciał zabrać gdzieś Flair poza własne 4 ściany. -
@Lokomisiek Hej, miło widzieć kolejnego zadowolonego użytkownika Flair 58!
-
W wolnej chwili założę wątek dla Flair. Mam go od ponad roku, robię na nim średnio 2-3 kawy dziennie, a mimo to wciąż odkrywam nowe rzeczy, które można z nim zrobić. Często dzieje się to przypadkiem, kiedy próbuję ‘ratować’ efekty nieudolnej pracy z młynkiem szukając ustawień. Jedyna alternatywa jaką widzę dla Flair to Decent, no ale cena… do tego dostępność, i kończąca się przestrzeń na blatach w kuchni

-
Już jest wątek o Flair 58, zapraszam tutaj
-
Cześć wszystkim! z kawą żyje już od blisko 13 lat i mam to szczęście że pracuje w sklepie z kawą więc testy różnych urządzeń nie są mi obce

-
Cześć wszystkim! z kawą żyje już od blisko 13 lat i mam to szczęście że pracuje w sklepie z kawą więc testy różnych urządzeń nie są mi obce

@Michal_Konesso witamy

-
Czesc Wszystkim
Ja swoja przygode z kawa zaczalem kilka lat temu od kawiarek, przelewow, az w koncu kupilismy do domu ekspres kolbowy Lelit Victoria z mlynkiem William i to calkowicie otworzylo mi oczy na kawe. W dodatku bylem na milym spotkaniu kawowym z pokazem ciekawych zabawek i powiem szczerze ze w tym momencie dokupilbym drugi mlynek
Pozdrawiam
Artur -
Cześć Artur @donx ,
Cieszę się, że do nas dołączyłeś

-
Cześć wszystkim.
Pijam jedynie przelew i espresso, wszystko z jasnopalonych kaw. Espresso tylko weekendami, więc czasem dochodzi do momentu, że z fusami w odbijaku prawię mogę porozmawiać
Niech forum się rozrasta, powodzenia!

Bartosz -
Cześć Bartosz @kawosz17 ,
Fajnie, że jesteś z nami. Jeśli masz jakieś ciekawe sprzęty do zaoferowania to śmiało wrzucaj. Zawsze podobały mi się renowacje w Twoim wykonaniu. -
Cześć wszystkim.
Pijam jedynie przelew i espresso, wszystko z jasnopalonych kaw. Espresso tylko weekendami, więc czasem dochodzi do momentu, że z fusami w odbijaku prawię mogę porozmawiać
Niech forum się rozrasta, powodzenia!

Bartosz@kawosz17 witaj

Liczymy na to że forum się rozrośnie. Początki zawsze są trudne, ale ciągle idziemy do przodu

Jeśli ktokolwiek ma wśród znajomych osoby wkręcone w kawę, to można śmiało zapraszać

-
Cześć Wam.
-
Cześć @Dale-Cooper , miło Cię widzieć.
-
Cześć,
Michał (kulka) z Trójmiasta. Kawę piję od 2005, od 2006 już hobbistycznie. Przewinąłem się przez CP, WoK, HB i teraz HB-pl

-
Cześć,
Michał (kulka) z Trójmiasta. Kawę piję od 2005, od 2006 już hobbistycznie. Przewinąłem się przez CP, WoK, HB i teraz HB-pl

@kulka witamy na forum

Widzę że jesteś prawdziwym weteranem jeśli chodzi o fora

-
Cześć wszystkim, jestem tu i bardzo się cieszę

-
-
Cześć wszystkim, z tej strony Paweł. Nagrywam Podcast o Kawie
️
Jest dostępny w Spotify, Apple Podcast i na You Tube.
Cieszę się, że tu trafiłem! -
Cześć wszystkim, z tej strony Paweł. Nagrywam Podcast o Kawie
️
Jest dostępny w Spotify, Apple Podcast i na You Tube.
Cieszę się, że tu trafiłem!@pawel_k witamy na forum

Musze w końcu przesłuchać zaległe odcinki podcastu o kawie, bo mam lekkie zaległości

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się