Sugestie odnośnie wyglądu forum
-
Czy użytkownicy mają jakieś przemyślenia albo potrzeby odnośnie działania forum?
Jesteśmy otwarci na dodanie nowych widzetów w panelu bocznym forum lub innych usprawnień.
Zgłaszanie błędów również mile widziane! -
Może ją zawnioskuję, czy jest możliwość dodania więcej czarnych/ciemnych motywów? Białych jest dużo, do tego mają genialną czytelność… ale jednak biel dla mnie (mam nadzieję że nie tylko mnie) jest nie do zaakceptowania- jako nocna sowa ze światłowstrętem nie umiem tak żyć.
-
Jest dostępne 7 motywów i wszystkie brzydkie? Jak znajdziesz jakiś ciekawy kompatybilny z forum to można spróbować.
Ja generalnie korzystam z wtyczki chrome "Dark Reader", dla stron, które nie wspierają natywnie ciemnego motywu - wtyczka inteligentnie zmienia każdy typ strony w czytelny dark mode.
-
@Lokomisiek upewnie się jeszcze - chodzi o skórki?

-
Tak, chodzi o skórki. Ja korzystam z przeglądarki Safari więc tutaj nieco inaczej wygląda kwestia wtyczek, i jest opcja konwersji do wersji „czytanej” ciemnej- no ale skoro forum oferuje skórki to można by było skorzystać z tego i natywnie dodać obsługę. Dla mnie kwestie estetyki to jest kwestia drugorzędna (no i bardzo indywidualna), w forum wolę dobrą czytelność.
-
W takim razie masz wybór 8 ciemnych skórek w lewym dolnym rogu.
-
Teraz patrzę że na screenie u Ciebie wygląda to nieco inaczej niż u mnie… albo to kwestia macbooka, albo samego safari lub też zmieniam nie tam gdzie powinienem. U mnie wszystkie skórki są na jednej liście wymieszane, bez kategorii.
-
W każdej przeglądarce strona wygląda tak samo.
To screen z safari:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się