Sugestie odnośnie wyglądu forum
-
Może ją zawnioskuję, czy jest możliwość dodania więcej czarnych/ciemnych motywów? Białych jest dużo, do tego mają genialną czytelność… ale jednak biel dla mnie (mam nadzieję że nie tylko mnie) jest nie do zaakceptowania- jako nocna sowa ze światłowstrętem nie umiem tak żyć.
-
Jest dostępne 7 motywów i wszystkie brzydkie? Jak znajdziesz jakiś ciekawy kompatybilny z forum to można spróbować.
Ja generalnie korzystam z wtyczki chrome "Dark Reader", dla stron, które nie wspierają natywnie ciemnego motywu - wtyczka inteligentnie zmienia każdy typ strony w czytelny dark mode.
-
Tak, chodzi o skórki. Ja korzystam z przeglądarki Safari więc tutaj nieco inaczej wygląda kwestia wtyczek, i jest opcja konwersji do wersji „czytanej” ciemnej- no ale skoro forum oferuje skórki to można by było skorzystać z tego i natywnie dodać obsługę. Dla mnie kwestie estetyki to jest kwestia drugorzędna (no i bardzo indywidualna), w forum wolę dobrą czytelność.
-
Teraz patrzę że na screenie u Ciebie wygląda to nieco inaczej niż u mnie… albo to kwestia macbooka, albo samego safari lub też zmieniam nie tam gdzie powinienem. U mnie wszystkie skórki są na jednej liście wymieszane, bez kategorii.