Jacobs Origins Single Brazil
-

Ostatnim czasem miałem okazję kupić średnio paloną kawę ziarnistą: Jacobs Origins Single Brazil
Kupiłem z wielką ciekawością, ponieważ nigdy nie piłem takich wynalazków, wybrałem klasyczną Brazylię, żeby sprawdzić podstawową wersję.
Muszę przyznać, że w tej cenie 65zł/kg to naprawdę solidna kawa! Zdecydowanie lepsza od ostatnio testowanej Blue Orca, jeśli mam szukać króla opłacalności.
Jacobs deklaruje średnie palenie, kawa jest równo wypalona, ziarna nie posiadają skaz. Kawa w smaku to idealne "daily", niezwykle zbalansowana, bez nut goryczy i kwasku, czuć delikatne orzechowe nuty. W swojej ofercie jest tez więcej regionów: Klumbia, Uganda, Laos & India oraz edycje włoskiego palenia.
-

Ostatnim czasem miałem okazję kupić średnio paloną kawę ziarnistą: Jacobs Origins Single Brazil
Kupiłem z wielką ciekawością, ponieważ nigdy nie piłem takich wynalazków, wybrałem klasyczną Brazylię, żeby sprawdzić podstawową wersję.
Muszę przyznać, że w tej cenie 65zł/kg to naprawdę solidna kawa! Zdecydowanie lepsza od ostatnio testowanej Blue Orca, jeśli mam szukać króla opłacalności.
Jacobs deklaruje średnie palenie, kawa jest równo wypalona, ziarna nie posiadają skaz. Kawa w smaku to idealne "daily", niezwykle zbalansowana, bez nut goryczy i kwasku, czuć delikatne orzechowe nuty. W swojej ofercie jest tez więcej regionów: Klumbia, Uganda, Laos & India oraz edycje włoskiego palenia.
@pawel890 faktycznie, ładne ziarenka.
Dzieki za info.Korzystajac z okazji testował ktoś "podmarkę" Nestle : Buondi Craft?
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się