Jacobs Origins Single Brazil
-

Ostatnim czasem miałem okazję kupić średnio paloną kawę ziarnistą: Jacobs Origins Single Brazil
Kupiłem z wielką ciekawością, ponieważ nigdy nie piłem takich wynalazków, wybrałem klasyczną Brazylię, żeby sprawdzić podstawową wersję.
Muszę przyznać, że w tej cenie 65zł/kg to naprawdę solidna kawa! Zdecydowanie lepsza od ostatnio testowanej Blue Orca, jeśli mam szukać króla opłacalności.
Jacobs deklaruje średnie palenie, kawa jest równo wypalona, ziarna nie posiadają skaz. Kawa w smaku to idealne "daily", niezwykle zbalansowana, bez nut goryczy i kwasku, czuć delikatne orzechowe nuty. W swojej ofercie jest tez więcej regionów: Klumbia, Uganda, Laos & India oraz edycje włoskiego palenia.
-

Ostatnim czasem miałem okazję kupić średnio paloną kawę ziarnistą: Jacobs Origins Single Brazil
Kupiłem z wielką ciekawością, ponieważ nigdy nie piłem takich wynalazków, wybrałem klasyczną Brazylię, żeby sprawdzić podstawową wersję.
Muszę przyznać, że w tej cenie 65zł/kg to naprawdę solidna kawa! Zdecydowanie lepsza od ostatnio testowanej Blue Orca, jeśli mam szukać króla opłacalności.
Jacobs deklaruje średnie palenie, kawa jest równo wypalona, ziarna nie posiadają skaz. Kawa w smaku to idealne "daily", niezwykle zbalansowana, bez nut goryczy i kwasku, czuć delikatne orzechowe nuty. W swojej ofercie jest tez więcej regionów: Klumbia, Uganda, Laos & India oraz edycje włoskiego palenia.
@pawel890 faktycznie, ładne ziarenka.
Dzieki za info.Korzystajac z okazji testował ktoś "podmarkę" Nestle : Buondi Craft?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się