Przejdź do treści

Ciekawe promocje na zaparzacze

Metody alternatywne
7 3 264
Sugerowane posty

• Hario Cold Brew Coffee Jug - karafka do cold brew- recenzja

Metody alternatywne recenzja
    4
    0 Głosy
    4 Posty
    244 Wyświetlenia
    S
    @Dawid4792 napisał w Hario Cold Brew Coffee Jug - karafka do cold brew- recenzja: Aż jestem ciekawy jak radzi sobie z filtrowaniem ta metalowa siatka Mój młynek generuje niewiele pyłu, ale nie jest to ilość zerowa. Zawsze trochę zostaje na dnie, końcówkę po prostu wylewam razem z nim. Ostatnio na próbę przepuściłem trochę kawy z dna przez filtr papierowy i nie była tak dobra jak coldbrew "niefiltrowane". Z samej zaś karafki jestem dalej zadowolony. Niedługo minie drugi sezon z nią, siatka jest dalej w dobrym stanie. Szkło często myję w zmywarce, siatkę sporadycznie. Szczyt upałów za nami więc pewnie niedługo karafka powędruje do szafki.
  • 2 Głosy
    11 Posty
    435 Wyświetlenia
    ciastekC
    U mnie w tym śmiesznym szklanym russel hobsie też jest to uspokojone dogrzewanie i dobrze się sprawdza. To spory plus, kiedy grzejemy wodę na coś wrażliwego na temperaturę
  • Jaki jest najlepszy dripper?

Metody alternatywne
    13
    0 Głosy
    13 Posty
    439 Wyświetlenia
    HeniutekH
    Agnieszka R, bardzo chwali sobie Aprila i do codziennych porannych przelewów Clevera, chyba muszę sie z nim przeprosić i go poszukać w szafie, a mam jeszcze ze 3 paczki filtrów.