Najgorsza kawa, którą piliście
-
Jaka najgorsza kawę mieliście okazję pić?
-
Jest coś gorszego niż mielona Prima
?
-
Raz dla zabawy kupiłem świateczną kawe ze Starbucks. Próbowałem różnych profili ciśnieniowych i proporcji i w zadnym wypadku nie dało sie tego wypić jako espresso.
-
Pomijając spalone marketowe kawy to kiedyś próbowałem wędzonej kawy speciality, totalnie nie mój klimat mimo, że wędzonki lubię

Kolejnym niewypałem była Kuba Serrano, która miała tytoniowy posmak. -
Bazzara Dodicigrancru ma tytoniową nutkę, dlatego bardzo ją lubię

-
Jeśli chodzi o kawy z "naszego świata" to w ciągu ostatniego roku najmniej podeszły mi kawy ze Story coffee. Jakiś czas temu dałem się załapać na promocję zestawu testowego 10x 250g i strasznie je męczyłem. Oczywiście to, że nie trafiły w moje upodobania nie znaczy, że są ogólnie złe
o ile dobrze pamiętam to tylko wersja "italian/ italiana" była całkiem znośna mimo ciemniejszego wypału. -
Najgorsza kawa, jaką piłem, to chyba ta z automatu na dworcu PKP. Smakowała jak rozcieńczony popiół i była tak gorzka, że nie dało się jej skończyć. Od tamtej pory omijam takie automaty szerokim łukiem!
-
Ostatnio najgorsza jaką piłem, to było espresso z sieciówki, której właściciel niedawno udzielił wywiadu w Biznes klasie. Wiedziałem, że nie będzie dobrze ale było strasznie. Niestety potrzebowałem energii
-
Zdecydowanie najgorsza kawa jaką piłem została podana w kawiarni w najnowszym, niedawno odbudowanym zabytku Muszyny Zdrój - Zamku Muszyna Zdrój. Nie zdarza mi się nie dopić kawy, ale to espresso było esencją najgorszych cech, z jakimi można się spotkać.
-
Pomijając marketówki, sieciówki i kawy z automatów to jednak omniroasty są dla mnie nie do przejścia. Zwykłe psucie ziarna tylko po to żeby uzyskać "konsensus" i zrobić kawę dla przelewowców i ciśnieniowców, a jak wiemy, jeśli coś jest do wszystkiego to jest do niczego
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się