[S] Młynek Arco 2in1
-
Cześć!
Wystawiam na sprzedaż młynek Arco 2w1. Ręczniak z możliwością podpięcia do bazy automatycznej. Od dłuższego czasu sporadycznie miele do niego na przelew, zmielił może max do 4 kg kawy pod przelew i espresso.
Dane młynka > https://goat-story.com/pages/arco-coffee-grinderJeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszam. Może ktoś skusi się na taką "ciekawostkę"
Cena 1200, wysyłka w oryginalnym pudełku. -
Hej, to dobra cena, sam młynek bez stacji to koszt rzędu 900-1000 zł.
Na olx w Wawie ktoś wystawil za 1400 taki zestaw.Wyglada na to że Twój nowy młynek się sprawdza ?:]
-
Hej, to dobra cena, sam młynek bez stacji to koszt rzędu 900-1000 zł.
Na olx w Wawie ktoś wystawil za 1400 taki zestaw.Wyglada na to że Twój nowy młynek się sprawdza ?:]
@Heniutek dopiero dzisiaj go będę miał, ale ofertę wystawiłem wcześniej 🫣
-
Cena 1000 złotych !
-
Hej, jakie są czasy mielenia do espresso, pisałeś że głośny i że długo mieli?!
-
@Heniutek jeśli dobrze pamiętam to z bazą jakieś 35-40 sekund pod esko, wtedy jest głośny.
Jeśli chodzi o ręczne kręcenie to ponad minutę wychodziło, rzadko ręcznie kręciłem pod esko więc dokładnie nie pamiętam 🫣 -
Dzięki,to nie jest tak źle.
Jak wychodzi pod przelew, pewnie dosyć szybko ? -
@Heniutek pod przelew sobie tylko raczej ręcznie kręciłem, no ale dość szybko było. Jakbyś chciał dokładne czasu to mogę wszystko odmierzyć dokładnie
-
Specjalnie nie rob sobie klopotu.
Ogladałem reckę Kyle'a, faktycznie prawie jak Mixer chodzi ;]Już byłem kilka razy zdecydowany na ten mlynek, ale sytuacja z kimś z forum komu rączka uległa uszkodzeniu, czy jak tam zwał i z potraktowaniem go przez ich trochę mnie odstraszyła.
Kupował bodajże w jakimś tam pre-orderze i zlali go totalnie.
-
-
-
-
P pawel890 odniósł się do tego tematu dnia