[Sprzedam] Etzinger EtzMAX Light T
-
Cześć
Sprzedam mój dotychczasowy młynek do espresso, Etzinger EtzMAX Light T w "wersji" single dose.
Młynek bez hoppera, a z przystawką do SD.
Ogólnie młynek naprawdę rewelacyjny, przez cały czas użytkowania służył mi bardzo dobrze z zmieniłem w zasadzie tylko dlatego, że miałem już ochotę na coś nowego

Młynek wyposażony w żarna stożkowe All Puropose o wydajności mielenia 3-3,8g/s i to się potwierdza bo dozę 21g mieliłem w okolicach 7s.
Regulacja mielenia bardzo prezycyjna, skala macro oraz micro.
Możliwość programowania dozy, 3 osobne z dokładnością do 0,01s. To dla tych którzy by chcieli dokupić hopper i tak użytkować młynek.
Młynek bardzo przyjazny w użytkowaniu i czyszczeniu. Nie potrzeba do tego żadnych narzędzi. W zestawie akcesoria do czyszczenia, szczotka oraz pędzelek.
Sprzedam za 2700zł.
Gdyby ktoś miał więcej pytań to chętnie odpowiem i ewentualnie podeślę dodatkowe zdjęcia.

-
Redukcja ceny na 2400zł. Naprawdę polecam ten młynek ,

-
Podbijam temat i jednocześnie tnę cenę.
Młynek do wzięcia za równe 2000zł.
-
S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
-
S skansen przeniósł ten temat z Ogłoszenia sprzedaży sprzętu używanego dnia
-
S skansen przeniósł ten temat z Dział handlowy dnia
-
Ten wątek można zamknąć. Młynek jutro powinien trafić do nowego właściciela.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się